Noutatile lunii mai 2019 la Disney Channel si Disney Junior

2 mai 2019, 15:00

Disney Channel

BIZAARDVARK CONTINUA CU EPISOADE NOI

La 13 ani, Paige si Frankie au toata viata inainte sa cucereasca nu doar scena muzicala pentru care se simt inspirate si daruite. Amuzanta lor ascensiune in cariera muzicala continua cu noi hituri inspirate din viata lor cotidiana si episoade noi, din 6 mai, de luni pana vineri, de la ora 13.00. 

FAMILIA GREEN LA ORAS, IN sI MAI MULTE AVENTURI

Proaspat mutati de la tara la oras, membrii familiei Green se straduiesc sa se acomodeze cu noul stil de viata si cu vecinii, nu fara peripetii si intamplari amuzante, insa. Seria animata de comedie si aventuri continua cu episoade noi, din 6 mai,de luni pana vineri de la ora 20.00. 

AVENTURA INCALCITA A LUI RAPUNZEL CONTINUA

Suferind de dor de casa in calatoria ei de autocunoastere, Rapunzel descopera un idol misterios care aduce fericirea oricui il atinge. Fericirea nu dureaza insa prea mult, pentru ca aceasta putere ameninta sa distruga grupul de prieteni. Noi episoade, din 13 mai, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17.30. 

MIRACULOUS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Marinette si Adrien, in viata de zi cu zi, devin Buburuza si Motan Noir in aventura lor de salvare a Parisului de creaturile nefaste care vor sa transform toti locuitorii orasului in raufacatori. Ce alte confruntari mai au de infruntat cei doi super eroi in lupta lor cu akuma? Vedeti in episodul special, pe 24 mai, de la ora 14.30.

KIM POSSIBLE, FILMUL

Kim Possible si prietenul ei Ron Stoppable intra intr-un nou an scolar la liceu, dar si in noi aventuri pentru salvarea lumii de raufacatori. Filmul original Disney Channel, vineri, 24 mai, de la ora 15.30. 

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZONUL 2

Primul episod din noul sezon al serialului Penny de la M.A.R.S. ni-l arata pe Seb care tocmai a aflat adevarul despre Bakia si cantecul furat, motiv pentru care nu mai vrea sa aiba de a face cu Penny. Ce se intampla, insa cu Penny? Noul sezon incepe din 27 mai, cu episoade difuzate de luni pana vineri, de la ora 19.00.

LAYNE CEA RAPIDA, UN NOU SERIAL

Viata lui Layne Reed este perfect organizata pana cand descopera V.I.N., o masina vorbitoare si plina de personalitate, ascunsa langa casa ei. De luni, 27 mai, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15.30. 

Disney Junior

MICII MUPPETS – EPISOADE NOI

Micii Muppets se intorc cu episoade noi in care visele lor devin realitate! Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo si Summer sunt in centrul aventurilor palpitante generate de imaginatia lor. De luni pana vineri de la ora 11.00.

GIGANTOZAURUL – UN NOU SERIAL

GIGANTOZAURUL – UN NOU SERIAL

Patru dinozauri exploreaza misterele lumii preistorice din care cel mai mare, cel mai de temut, dar si mai captivant mister este Gigantozaurul insusi! Mazu, Tiny, Bill si Rocky vor sa ii descopere secretele, dar si sa invete lucruri de la el. Din 29 aprilie, de luni pana vineri de la ora 17.00.

EROI IN PIJAMA – EPISOADE SCURTE

Cei trei eroi in pijama sunt intr-o cursa frenetica in jurul lunii la concurenta cu Fata Luna pentru gasirea diamantului lunii. Episoadele scurte pot fi urmarite in saptamana 29 aprilie – 3 mai, de la ora 17.25.

CLAUDE – UN NOU SERIAL

Claude este un caine vesel si saritor, care, alaturi de cel mai bun prieten al sau din lume, Sir Bobblysock trece prin numeroase aventuri in oraselul colorat de la malul marii, un adevarat rai al cateilor.

Din 6 mai, de luni pana vineri la ora 14.00

FANCY NANCY CLANCY

Mica si rafinata Nancy trece printr-o noua incercare in momentul in care, tragand cu urechea la discutiile parintilor ei, are impresia ca ii aude punand la cale instrainarea catelului familiei. Cum va rezolva Nancy situatia? Aflati din 13 mai, de luni pana vineri, de la ora 18.00.

VAMPIRINA, SEZONUL 2

Noul sezon debuteaza cu Vee intr-o ipostaza interesanta si un rol deosebit la nunta lui Frankenstein. Din 27 mai, de luni pana vineri, de la ora 18.30.

VARA CU SERIALELE PREFERATE

Din 27 mai, copiii sunt asteptati sa urmareasca in fiecare zi, intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00 Doctorita Plusica, de la 11.00 Eroi in pijamale, urmat de Mickey si Pilotii de curse, de la ora 12.00, de la 13.00 Fancy Nancy Clancy, urmat de Vampirina, la ora 14.00, de la ora 15.00, Gigantozaurul si de la ora 16.00 Garda felina

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pinguinul este singura pasare care poate inota dar nu poate zbura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Profu' il intreaba pe Bula:
-Bula, spune-mi cat fac 3+3!
-Nu stiu, dle profesor!
-Bula, daca eu iti dua 3 mere si apoi inca 3 mer, cate mere ai?
-Sapte, dle profesor!
-Cum? 3 cu 3 fac 6, nu sapte!
-Pai mai am unul in ghiozdan!

› vrei mai mult