Noutatile lunii iunie 2019 la Disney Channel si Disney Junior

5 iunie 2019, 12:24

Strada Dalmatieni 101

Disney Channel

NOI AVENTURI PE STRADA DALMATIENI 101

Galagiosii catei de la numarul 101 din strada care le poarta numele, nu se dezmint. Revin in episoade noi in care trec prin tot felul de experiente, de la misiuni de detectiv sau explorarea spatiului in joaca de-a martienii, la o iesire in oras rezervata „fetelor”. Din 3 iunie, de luni pana vineri, de la ora 17.00.

LAYNE CEA RAPIDA, NOI EPISOADE

Cum e oare sa traiesti o viata linistita, organizata, fara surprize, cand, brusc sa fii surprinsa de o descoperire revolutionara: o masina care vorbeste si care mai are si personalitate? Este povestea lui Layne Reed si a primei sale masini, V.I.N., ale caror aventuri continua de luni pana vineri, de la ora 15.30 la Disney Channel.

PENNY DE LA M.A.R.S., EPISOADE NOI, DIN SEZONUL 2

Situatiile problematice si intorsaturile neasteptate continua in noile episoade din sezonul al doilea din Penny de la M.A.R.S. in mijlocul controverselor sunt, de aceasta data Bakia si Freddie. in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 19.00.

BUG JUICE: AVENTURILE MELE DIN TABARA 

Tabara de vara Waziyatah isi deschide portile pentru un nou grup de tineri care experimenteaza din plin viata departe de casa, incercand sa isi faca prieteni noi si sa isi ocupe timpul in mod placut, invatand sa traga cu arcul sau luand ore de actorie. Noul serial incepe pe 17 iunie si va fi difuzat in fiecare zi de la ora 11.30. 

TOY STORY DE COLECTIE 

Lansarea Toy Story 4 in cinematografe o vom sarbatori la Disney Channel printr-un program special constand in difuzarea a Toy Story 3 si a episoadelor scurte: Vacanta in Hawaii, Povestea jucariilor de groaza!, Rex, regele petrecerii, Povestea jucariilor uitata de timp, Poveste in miniatura. Sambata, 22 iunie, de la 12.00.

Disney Junior

VAMPIRINA, EPISOADE NOI

Cea mai noua vecina din cartier, dar si cea mai diferita, revine cu noi aventuri lilitastice si noi surprize. In ciuda aparentelor si dincolo de aspect, Vee se dovedeste insa ca toti ceilalti copii. Prin ce aventuri mai trece ea, vedeti de luni pana vineri, de la ora 18.30.

EPISOADE MUZICALE SCURTE CU EROI IN PIJAMA

Cei trei eroi in pijama au aventuri muzicale in fiecare zi de luni pana vineri, in saptamana 3 iunie – 7 iunie, de la ora 17.25.

CANTECE DE LEAGAN CU DISNEY JUNIOR

Cu ajutorul prietenilor Disney Junior, clasicele cantece de leagan sunt reimaginate intr-o maniera amuzanta si jucausa. intr-unul din episoadele noi, prietenele Minnie si Daisy vor sa prinda motanul Jack pentru a-i face baie, dar misiunea se dovedeste mai complicata decat parea. De pe 24 iunie, de luni pana vineri, de la ora 17.25.

MICKEY SI PILOTII DE CURSE: POZNELE LUI CHIP SI DALE, EPISOADE SCURTE

Aventurile continua pentru cele doua veverite poznase, la plaja, in compania lui Mickey si a lui Minnie. Ce se alege de minunata lor iesire in momentul in care Chip si Dale iau din greseala carapacea unui crab fara a-si da seama ca aceea este dulcea lui casa aflati din 17 iunie, de luni pana vineri, de la ora 17.25.

PAPRIKA, EPISOADE NOI

Stan promite sa isi ajute prietenii, dar ajunge sa aiba el insusi nevoie de ajutor, prins fiind in trafic. Olivia e o sora buna din nou si se ofera sa ii tina locul, facand o treaba la fel de buna ca Stan. Din 15 iunie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 8.00.

MICKEY SI PILOtII DE CURSE – LA MULTI ANI, DONALD DUCK!

Aniversarea a 85 de ani ai lui Donald Duck va fi marcata prin episoade speciale din Mickey si pilotii de curse care il au centrul atentiei pe ratoiul plin de personalitate! Episoadele vor fi difuzate in saptamana 3 – 7 iunie, de la ora 18.00 si vor culmina cu o petrecere dedicata, in weekend.

VARA CU SERIALELE PREFERATE

Din 27 mai, copiii sunt asteptati sa urmareasca in fiecare zi, intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00, Doctorita Plusica, de la 11.00, Eroi in pijamale, urmat de Mickey si Pilotii de curse, de la ora 12.00, de la 13.00, Fancy Nancy Clancy, urmat de Vampirina, la ora 14.00, de la ora 15.00, Gigantozaurul, si de la ora 16.00, Garda felina.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe insula Madagascar exista copacul de paine, care e supranumit mama-padurii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doua baloane merg in desert unul zice: atentie la cactusssssssss....

› vrei mai mult