Noutatile lunii iulie la Disney Channel si Disney Junior

27 iunie 2019, 15:16

Disney Channel

BUG JUICE: AVENTURILE MELE DIN TABARA

Ce poate fi mai potrivit pentru vacanta mare decat o tabara! in noile episoade, a doua serie de copii ai taberei Waziyatah se pregateste sa isi incheie experienta verii, luandu-si "la revedere" si pregatindu-si plecarea. Povestile din tabara, vin in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 11.30.

KITTY NU-I O PISICA

KITTY NU-I O PISICA

Petrecerea in casa pisicilor se termina cand o tanara ajunge pe pragul casei lor. Sau abia incepe? Adorabilele feline sunt puse in postura de a avea grija de Kitty. Dar cum inveti o persoana care vrea sa fie pisica cum sa fie umana? Capabilitatilor felinelor sunt testate in acest fel, cu rezultate dintre cele mai hilare. Din 19 iulie, in fiecare zi, de la ora 11.30.

FILME DISNEY CARE AU FACUT ISTORIE

In fiecare weekend, clasicele de la Disney vin pe micul ecran, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21.00. Vom revedea: "Avioane" si "Avioane: Echipa de interventii," pe 6 si 7 iulie, "Dinozaur" si "Toy Story 3" pe 13 si 14 iulie, "Tarzan 2" si "Printesa si broscoiul" pe 20 si 21 iulie, "Bolt" si "Wall-E", pe 27, respectiv 28 iulie.

Disney Junior

MILES: MISIUNEA COSMO-FORTA
Cosmo-Forta este o echipa de pusti si robo-animalute condusa de Miles Callisto. Acestia trebuie sa apere Autoritatea de Tranzit din Tomorrowland contra unei noi forte conduse de Comandantul Nemex. Sambata, 20 iulie, de la ora 11.

EROI IN PIJAMA, EPISOADE SCURTE
Prin puterea amuletelor lor cu animale, Greg devine sopi, Amaya devine Bufnita si Connor devine Pisoi! Poate costumele lor arata a pijamale, dar sunt mastile lor de supereroi! Din 15 iulie, de la ora 17.25, in fiecare zi de luni pana vineri, iar pe 19 iulie, un episod special in care vom vedea gasca intr-o misiune spatiala.
PRIETENII CATELUSI, IN NOI EPISOADE
Cand Bob ramane la serviciu peste program pentru a termina o prezentare si rateaza cina, cateii decid sa i-o duca. Noul prieten omida al Keiei a disparut. il vor gasi Bingo si Rolly? Noi episoade din 1 iulie, de luni pana vineri, de la ora 19.30.

AVENTURILE SUPEREROILOR MARVEL – EPISOADE SCURTE
Cand Ultron fura noul camion de gunoi super-tech al lui Tony Stark, Iron Man ii face o demonstratie lui Spidey despre cum sa isi foloseasca abilitatile de rezolvare a problemelor si inventivitatea pentru a opri robotul devastator si pentru a curata orasul. Din 22 iulie, de luni pana vineri, de la ora 11.55.
PAPRIKA, EPISOADE NOI
Nici un obstacol nu este prea mare pentru gemenii Olivia si Stan, care transforma viata de zi cu zi in aventuri minunate si pline de culoare! in noile episoade, Stan si Olivia ii trimit un mail lui Bigfoot, insa ajung la concluzia ca ii ia prea mult timp pentru a-l deschide. Din 6 iulie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 8.00.
CLAUDE
Claude isi face un cart minunat dintr-o cutie pe care abia astepta sa il incerce. Insa oricine il vede sugereaza cate o noua imbunatatire, pana ajunge sa capete dimensiuni impresionante. Din 6 iulie, sambata si duminica, de la ora 22.00.
VARA CU SERIALELE PREFERATE
Copiii sunt asteptati sa urmareasca in fiecare zi, in intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00, "Doctorita Plusica", de la 11.00, "Povestiri cu masini" si "Eroi in pijama", "Mickey si Pilotii de curse", de la ora 12, "Fancy Nancy Clancy", de la ora 13.00, urmat de Vampirina, la ora 14.00. De la ora 15.00, pe micile ecrane vine "Gigantozaurul", iar de la ora 16.00, "Garda felina".

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lupul cu coama scoate 3 feluri de sunete: un latrat lung din adancul gatlejului la intervale de aproximativ 7 secunde si auzit in principal in timpul noptii, un schelalait inalt si un marait adanc in timpul intalnirilor antagoniste.

› vrei mai mult

Bancul zilei

erau doi iubitzi care se sarutau.
ea:citesc in ochii tai ca ma iubesti
el:esti o analfabeta

› vrei mai mult