Noutatile lunii decembrie 2019 la Disney Channel si Disney Junior

29 noiembrie 2019, 11:04

Disney Channel

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR, EPISOADE NOI

Marinette si Adrian sunt doi adolescenti inzestrati cu puteri fantastice. Cu ajutorul lor, devin super eroii Buburuza si Motan Noir si lupta pentru a scapa Parisul de sub vraja fortelor malefice care transforma locuitorii orasului in Akumas. Cei doi revin in noi aventuri amuzante la Disney Channel, de luni pana vineri, de la ora 16.30.  

PRINTESA STEA

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 3

Stea este o adolescenta de vita nobila trimisa de parinti pe pamant dintr-o alta dimensiune pentru a invata cum sa isi foloseasca bagheta regala magica in lupta impotriva fortelor raului. in sezonul 3, Printesa Stea se intoarce in Regatul natal Mewni si are parte de noi aventuri. Noi episoade din sezonul 3 ruleaza in fiecare sambata si duminica, de la ora 8.30. 

AMFIBIENII

Ana, o adolescenta de 13 ani, ajunge prin magie in Amfibia, o mlastina salbatica plina de oameni-broaste vorbitori. Cum se va descurca ea in acest univers si cum va face fata dorului de casa? Amfibienii vin la Disney Channel din 9 decembrie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15.30.

Disney Junior

 

CRACIUN CU PERSONAJELE FAVORITE

FANCY NANCY CLANCY

In timp ce ii pregateste scrisoarea lui Mos Craciun, simpatica Nancy descopera adevarata insemnatate a Craciunului. Pe 2 decembrie, de la ora 18. 

BLUE
E Craciunul si Blue isi da silinta sa se poarte frumos. Dar cand, din joaca, varul Socks ajunge sa se supere, Blue are sansa sa invete lectia bunatatii. Pe 16 decembrie, la ora 18.00.
 

PRIETENII CATELUSI
Cateii incearca sa il gaseasca pe Mos Craciun pentru petrecerea lui Bob. Ce se intampla insa cand Bob ii roaga pe Bingo si pe Rolly sa aiba grija de omul lui de zapada si sa il tina cat mai departe de caldura?
Pe 4 decembrie, de la ora 18.00.

DOCTORITA PLUSICA

Cand, dimineata de Craciun fiind, doctorita Plusica nu gaseste niciun cadou sub brad, isi imagineaza ca trebuie sa se fi intamplat ceva rau la Polul Nord. Asa ca isi ia instrumentarul si pleaca in expeditie sa salveze Craciunul. Pe 5 decembrie, de la ora 18.00. 

GIGANTOZAURUL
Temi ii doreste disparitia lui Giganto in momentul in care acesta ii intrerupe pranzul. Cum vor solutiona micii dinozauri disputa? Aflati pe 6 decembrie, de la ora 18.00.

BEBELUSII MUPPETS

Beblusii Muppets sarbatoresc Craciunul si organizeaza Secret Santa. Toti sunt super fericiti cu cadourile primite, mai putin Kermit. Ce e de facut? Urmariti Bebelusii Muppets intr-un episod special pe 9 decembrie de la ora 18.00.

 

PROGRAM SPECIAL DE CRACIUN

Intre 16 si 27 decembrie, personajele Disney Junior le dau intalnire copiilor in fata micului ecran cu un program special de Craciun. in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 8.30, Blue, urmat de trei episoade din Eroi in pijama, de la ora 11.00, trei episoade din Vampirina de la ora 14.00 si alte trei episoade din Eroi in pijama, de la ora 16.00.

 

AN NOU RAFINAT CU FANCY NANCY SI GASCA DISNEY JUNIOR

Disney Junior invita micii telespectatori la o petrecere de Anul Nou inedita. intre 30 decembrie si 3 ianuarie, Blue da startul petrecerii la ora 8.30, urmat de Fancy Nancy Clancy de la ora 10.00, Bebelusii Muppets de la ora 10.30, Eroi in pijama, de la 11, Blue, de la 12.30, Mickey si pilotii de curse de la 13.00, Vampirina, de la 13.30, Prietenii catelusi, de la 14.30, Fancy Nancy Clancy de la 15:00 si Garda felina de la 16:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toate insectele au cate sase picioare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tatal meu e politist.Al tau ce face?
-Ce zice mama!

› vrei mai mult