Noul Haagen-Dazs Secret Sensation Tiramisu

4 iunie 2014, 13:37

Inimi bogate de sos de cafea & buc?ti de piscoturi ascunse prin catifelata înghetat? Häagen-Dazs Tiramisu.

În aceast? var?, gama de succes Häagen-Dazs Secret Sensations vine cu o nou? arom? special?: Tiramisu, confirmând înc? odat?, faptul c? Häagen-Dazs este f?r? dubii o înghetat? inovativ?!
Noul Haagen-Dazs Secret Sensation TiramisuInimi bogate de sos de cafea si buc?ti fine de piscoturi ascunse prin, atât de catifelata înghetat? Tiramisu, care la fel ca întreaga gama Secret Sensations este inspirat? de un desert cosmopolitan. Vara 2014 ne aduce o noua combinatie Häagen-Dazs care promite s? ne fascineze.

Pasiunea  Häagen-Dazs pentru perfectiune este confirmat? înc? odat?, atât prin îmbog?tirea gamei Häagen-Dazs Secret Sensations cu o nou? arom? în ambalaj family si minicup, cât si prin bine-cunoscutele sale ingrediente de cea mai bun? calitate.

Și asta pentru c?, Häagen-Dazs apartine acelor câteva înghetate care nu contin coloranti artificiali si arome!

Häagen-Dazs Secret Sensation este acum disponibil? în 3 arome delicioase: Chocolat Fondant, Crème Brulee si Noul Tiramisu!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rio de Janeiro se traduce ca "Rau de ianuarie" si a fost numit asa din greseala. Un explorator a crezut ca golful este gura unui rau.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce scrie pe spatele Statuii Libertatii?
Made in China.

› vrei mai mult