Noi seriale la Minimax, in luna aprilie

8 aprilie 2013, 16:28

T-Rex Express
Din 7 aprilie, zilnic de la ora 19:00
T-Rex ExpressNu-i asa ca nu doar tu ci si prietenii tai sunt pasionati de dinozauri? Ai auzit deja de dinozauri care calatoresc cu trenul? Nu? Atunci pune-ti centura de siguranta intrucat in aceasta poveste preistorica te vei intalni cu creaturi ciudate! Il vei cunoaste pe tanarul T- Rex care impreuna cu familia sa ruleaza cu mare viteza la bordul trenului expres prin jungle, mlastini, meleaguri marginite de vulcane si oceane. Calatorind cu ei, iti poti imbogati cunostintele cu multe lucruri interesante. Trenul porneste imediat, urca-te si tu! Nu ai nevoie de bilet, aseaza-te in fotoliul tau preferat si urmareste T-Express la Minimax!

Uki
Din 8 aprilie, zilnic de la ora 07:00
UkiUki este un bebelus, dar nu pare a fi nici fetita, nici baietel. El nu poate vorbi, drept urmare singura sa modalitate de exprimare sunt sunetele, rasetele si zambetele, prin intermediul carora ii incurajeaza pe micutii telespectatori sa i se alature. In aventurile sale, Uki este insotit de prietenii sai: Ariciul, Iepurasul, Ratusca si Floricelele. El este intodeauna protejat de Soare si de Norisor.
UkiIn fiecare episod puteti urmari cate o zi din viata personajului Uki, de cand se trezeste si pana merge la culcare.

Chuggington - vanatoare de medalii
Din 8 aprilie, zilnic de la ora 07:06
Chuggington - vanatoare de medaliiWilson, Coco si Brewster sunt trei locomotive tinere, pe cale de a invata regulile circulatiei feroviare. Aflate la inceput de drum, aceste motorase vor descoperi lucruri noi si inedite despre ele si despre cei din jurul lor. Impreuna trec prin multe aventuri si descopera micile minuni ale vietii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cresterea creierului la om se opreste in jurul varstei de 15 ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O cizma pastea pe o pasune. Vine locomotiva si o calca.
Morala: "Copii, nu va jucati cu focul

› vrei mai mult