Momente amuzante din Batausii Wasabi!

29 iunie 2012, 10:27

Momente amuzante din Batausii Wasabi!

Pregateste-te pentru cele mai inedite dezvaluiri si farsele de care au avut parte pe platourile de filmari de la actorii din Batausii Wasabi.

 

DISTRACTIE LA ANTRENAMENT!

Dylan Riley Snyder: “Avem parte de multe antrenamente de karate pe platourile de filmare, dar lucrurile nu merg intotdeauna conform planului. Imi amintesc ca trebuia sa sar peste un covor, dar am zburat prin aer si am aterizat in cap. M-am adunat imediat si m-am ridicat in picioare repede, dar eram ametit si aratam tare ciudat. Asa ca toata lumea a izbunit in ras si m-am simtit tare rusinat, insa acum ma bufneste rasul cand ma gandesc la acel moment!”


Batausii Wasabi 

FARSA CU BALOANE!

Leo Howard: “Am facut o multime de farse pe platoul serialului Batausii Wasabi. Zilele trecute, am incercat sa aruncam baloane plina cu apa in coordonatorul cascadoriilor din serial– dar nu ne puteam abtine din ras, asa ca nu l-am nimerit deloc. Nici macar cu un balon. Ne-am prapadit de ras!”

 

IN CADERE GRATIOASA!

Mateo Arias: “Stiu ca nu ar trebui sa rad, dar intotdeauna ma bufneste rasul cand cade cineva. Olivia este teribil de amuzanta: cade tot timpul. Se intampla sa mearga pur si simplu si dintr-o data o vedem pe jos chicotind. Ma da pe spate!”

 

A VENIT VACANTA!

Alex Jones: “Toti avem teme de facut in timpul pauzelor pe platoul de filmare de la Batausii Wasabi– dar scaunele din clasa sunt cam ciudate. Cand atingi un maner, se inchide deodata si te trezesti pe podea! Se poate intampla sa stai linistit sa iti faci temele si sa treaca cineva sa atinga manerul si sa te trezesti pe jos. Tot timpul cineva e luat pe nepregatite si ne distram!”


Batausii Wasabi 

GRESEALA LUI MARGE!

Jason Earles: “Cel mai jenant lucru de care am avut parte pe platoul serialului Batausii Wasabi a avut loc cand filmam o scena cu o doamna pe care o chema Marge. Stateam unul langa altul si incercam sa vand un produs unui grup de femei in acea scena – dar am gesticulat prea mult mana si i-am atins sanul lui Marge din greseala! Mi-a fost foarte jena de toata situatia si chiar nu stiam ce sa fac!”

 

PANA PESTE CAP!

Olivia Holt: “Tot timpul am parte de momente haioase pe platou caci sunt neindemanatica. Saptamana trecuta, trebuia sa merg pe langa un covoras dar m-am impiedicat de niste cutii si am aterizat direct in nas. Tot timpul mi se intampla astfel de lucruri, cred ca sunt cam neatenta!”

 

PROBLEME LA GARDEROBA!

Leo Howard: “Eu am avut ceva probleme cu hainele in timpul filmarilor. Saptamana trecuta, stateam jos si ma prefaceam ca scriam ceva pe o hartie– dar de fiecare data cand ma uitam in jos, imi cadea gluga si imi acoperea ochii. Si nu mai vedeam nimic. Toata lumea se uita la mine si radea – intr-un final a trebuit sa filmam din nou tot caci parea nefiresc. Oops!”

 

CE CUVINTE!

Alex Jones: “Radem toata ziua pe platoul de filmare de la Batausii Wasabi. Ne distram mai ales cand cineva incurca replicile. De obicei, ma pricep sa memorez scenariul, dar mai am probleme cu anumite cuvinte precum ‘macabru’ si ‘a roade’. Daca aceste cuvinte apar in scenariu, sigur o sa le incurc. Si dureaza destul de mult sa le nimeresc corect!”

 

MIMAM DUREREA!

Mateo Arias: “Cele mai multe momente hilare pentru cei de pe platoul de filmare sunt cauzate de vocea mea in schimbare. Mi se intampla sa am caderi de voice in mijlocul scenelor importante! E destul de enervant cand se intampla in fata camerelor de filmat, dar treptat incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Banuiesc ca este amuzant, insa sper sa nu se intample prea des!”

 

RAS FARA OPRIRE!

Olivia Holt: “E foarte distractiv cand nu ne mai putem opri din ras. Cel mai mic lucru ne face sa radem si mai tare, caci rasul este contagios. E suficient sa inceapa unul dintre noi sa rada, ca apoi sa ne apuce pe toti. Si nu ne mai putem opri oricat de mult ne dorim!”

 

Nu uitati sa urmariti Batausii Wasabi in fiecare zi a saptamanii, de luni pana vineri de la 21:25 si in weekend de la 10:30 si 20:00.


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai adanc lac de pe Pamant este Lacul Baikal, din Siberia. Acesta are mai bine de 1,7 Km adancime iar apa de aici reprezinta aproximativ 20% din apa "dulce" aflata in stare lichida de pe Pamant. De mentionat, ca in ultima perioada, zona lacului se confrunta cu seceta din cauza schimbarilor climatice dar si din cauza poluarii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un iepuras mrgea prin desert mort de sete . Deodata gaseste un biletel : sapa 100 de metri si dai de apa . Sapa el si da iar de un biletel: sapa 1000 de metri si dai de apa . sapa el si da de un bilet: acum prostule cum mai iesi de aici?

› vrei mai mult