Modalitati de a curata si intretine incaltamintea sport pentru copii

15 aprilie 2015, 17:16

Copiii ne bucura in fiecare zi cu zambetele lor, ne energizeaza si ne umplu de vitalitate cu activitatile lor joviale si transforma fiecare clipa intr-una speciala, asa ca merita din plin confortul si calitatea pe care le confera incaltamintea sport pentru copii de la cele mai bune branduri ale momentului.

Materialele de calitate, flexibilitatea calapoadelor si capacitatea de a conferi o pozitie ferma si corecta pentru mers care sa nu deformeze coloana vertebrala sunt doar cateva dintre atributele celor mai multor adidasilor originali pentru copii. Iata cum ii poti curata, pentru a-i pastra frumosi pentru mai mult timp:

Incaltamintea sport si adidasii din piele pentru copii

Pielea se curata destul de usor, in comparatie cu panza sau alte materiale. Aceasta poate fi stearsa de praf si murdarie, dupa fiecare purtare, cu ajutorul unei lavete umede. In cazul in care este deschisa la culoare, poate fi curatata chiar si cu o solutie care contine alcool, intrucat acesta nu dauneaza materialului.
Daca vrei alternative pentru laveta, poti folosi o carpa moale din bumbac sau tampoane de vata. Servetelele umede sunt la fel de eficiente, mai ales ca unele dintre ele contin si solutii hidratante care protejeaza pielea. Materialul mai poate fi hidratat si cu ajutorul cremelor speciale pentru incaltaminte sport si al siliconului, dar si cu solutii mai la indemana precum demachiantul sau crema obisnuita.

Incaltamintea sport pentru copii realizata din panza

Praful si noroiul se curata foarte usor de pe panza dupa ce se usuca, daca folosesti o perie cu peri putin mai rigizi. Asigura-te ca acestia sunt insa suficient de flexibili pentru a nu agata fibrele textile. In cazul petelor de grasime sau bauturi colorate precum sucurile, poti actiona folosind o solutie pe baza de detergent si o perie moale; detergentul de vase este mai eficient in cazul petelor de grasime, tocmai pentru ca este degresant, asa ca nu ezita sa il folosesti ori de cate ori este cazul.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Uniunea Africana este o uniune de 53 de state din Africa, bazata pe modelul Uniunii Europene.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa sosirea lui Einstein in America, acesta a fost rugat sa se aranjeze inaintea aparitiei in public, la care acesta raspunde:
- De ce, oricum nu ma cunoaste nimeni!
Dupa citiva ani, fiind rugat acelasi lucru, Einstein raspunde:
- Nu mai e nevoie, oricum ma cunoaste toata lumea!

› vrei mai mult