Minimax prezinta in luna iulie seriale mult indragite de copii

16 iulie 2012, 13:41

Supertrupa cu girofar
Din 21 iulie, zilnic de la ora 07:20
Supertrupa cu girofarLocuitorii acestui orasel prietenos convietuiesc veseli si fericiti. Printre ei se afla si trei buni prieteni, nou veniti la statiile de urgenta ale orasului: politie, ambulanta si pompieri.
Lenevia le este necunoscuta; in forfota orasului nu se plictiseste nimeni si cu totii indragesc acest stil de viata! Cum in localitate exista mereu cineva care are nevoie de ajutor, cei trei sunt bucurosi sa fie de folos! Bine ati venit in acest oras, unde locuitorii sai sunt mereu in siguranta!

Povestile lui Tatonka
Din 30 iulie, zilnic de la ora 18:35
Povestile lui TatonkaProtagonistii celui mai nou serial al nostru - patru pui de lup si parintii lor - ne poarta printr-o frumoasa padure din America de Nord. Tatonka, bizonul singuratic si prietenul lui cel mai bun incurajeaza puii sa descopere lumea necunoscuta din jur. Bizonul ar vrea sa-i invete sa se descurce si fara parintii lor intr-o lume ostila si plina de mister. Sa urmarim impreuna aventurile lor palpitante in padure si sa ne bucuram de aventurile lor vesele si de momentele cele mai frumoase ale acestei prietenii!

Barbie Fairytopia in Magia Curcubeului
In 29 iulie
Barbie Fairytopia in Magia CurcubeuluiDupa ce a salvat Fairytopia pentru a doua oara, Elina a devenit putin increzuta in privinta puterilor sale. Azura o viziteaza si o invita la Palatul de Cristal pentru a o pregati in calitate de zana ucenica  sa poata participa la Zborul de Primavara, la crearea primului curcubeu al anotimpului. In Palatul de Cristal ea se intalneste cu celelalte zane ucenice, nerabdatoare sa faca si ele acelasi lucru.
Dar lucrurile nu merg chiar bine; Elina cade intr-o capcana cand rosteste o formula magica asupra unei broaste raioase, aparent nevinovata. Formula magica rupe o vraja si broasca care este insasi Laverna isi recapata puterile. Aceasta adoarme zanele din jur incercand sa-si puna in aplicare planul malefic. Zanele ucenice trebuie sa-si uneasca fortele pentru a o impiedica pe Laverna in a cufunda Fairytopia intr-o iarna aspra pentru urmatorii zece ani. Vor fi ele destul de puternice impreuna ca s-o invinga pe Laverna si sa aduca la viata primul curcubeu?

Purcelusa Pepa
Din 17 iulie, zilnic de la ora 07:12
Purcelusa PepaPeppa este o purcelusa dragalasa dar uneori cam obraznica.  Ea are cinci anisori si locuieste impreuna cu fratele ei, George, cu mamica-porcusor si taticul-porcusor. Ei ii place sa se joace, sa fie cocheta, sa petreaca mult timp in aer liber si sa se zbenguie in baltoacele pline cu noroi. Aventurile ei au intotdeauna un final fericit si ne aduc mereu zambetul pe buze.

Capsunica
Din 28 iulie, in fiecare weekend de la ora 11:30
CapsunicaCapsunica revine cu multe-multe aventuri! De exemplu, Capsunica isi propune sa organizeze o petrecere pentru ziua de nastere a surioarei sale si porneste sa caute tot ce este necesar pentru a o transforma intr-o sarbatoare perfecta. Pe parcursul acestui drum plin de aventuri, Capsunica ajunge in cele mai indepartate si minunate locuri ale Gradinii de capsuni, unde cunoaste noi prieteni. Ei ii place sa faca multe cadouri in fiecare zi, insa la finalul fiecarei aventuri, Capsunica isi da seama ca cel mai frumos dar este insasi prietenia. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In fiecare toamna, o multime de fluturi monarh zboara 3.200 km din sudul Canadei catre Mexic. Cateva miliarde de astfel de insecte isi petrec iarna adunate la gramada, in coniferele foarte inalte. Primavara, acestea fac drum intors catre nord, in acest timp depunandu-si ouale. Multe insecte mature mor, insa cele tinere duc la bun sfarsit calatoria inceputa de parintii lor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un soarec speriat striga catre un altul:
-Atentie! Vine o pisica neagra.
Celalalt calm, raspunde:
- Nu-ti fa griji, nu sunt superstitios.

› vrei mai mult