Media Service Zawada Publishing lanseaza cartile LEGO City si LEGO Friends

5 septembrie 2016, 12:01

LEGO


  • Cele 4 cãrți din colecțiile LEGO City și LEGO Friends sunt disponibile în rețeaua de presã și librãrii

  • Cãrțile sunt recomandate copiilor cu vârste de peste 6 ani

 

 

Media Service Zawada Publishing, editura care publicã reviste și cãrți pentru copii, lanseazã patru cãrți din colecțiile LEGO City și LEGO Friends. Cãrțile LEGO City – Stația de pompieri și Aventuri în spațiu sunt recomandate bãieților cu vârste de peste 6 ani, iar LEGO Friends – Petrecerea și O zi de neuitat sunt recomandate fetelor cu vârste de peste 6 ani.

 

„LEGO este un brand cu o istorie de peste 80 de ani, iar de-a lungul anilor s-a demonstrat cã acesta are o influențã beneficã asupra dezvoltãrii copiilor, încurajându-le creativitatea și ajutãndu-i sã își dea frâu liber imaginației. De aceea am decis sã includem în portofoliul MSZP aceste colecții”, a declarat Andreea Constantinicã, Sales & Marketing Manager, Media Service Zawada Publishing.


Coordonarea, gândirea strategicã, imaginația, printre beneficiile cãrților cu activitãți

 

Aceste tipuri de cãrți, ce conțin activitãți, puzzle-uri și minifigurine, au mai multe beneficii asupra dezvoltãrii copiilor. Aceștia își vor îmbunãtãți abilitãțile motorii fine ale mâinilor, coordonarea și raþionamentul în spațiu. Mai mult, în rezolvarea sarcinilor, copiii își vor dezvolta gândirea strategicã, precum și capacitatea de memorare și concentrare, logica și imaginația.


Cãrțile din colecția LEGO City, recomandate baieților, conțin aventuri și activitãți, puzzle-uri de deslușit și benzi desenate, alãturi de minifigurine LEGO. Cei mici vor putea descoperi spațiul cosmic în Aventuri în Spațiu și vor învãța ce înseamnã sã fii pompier în Stația de Pompieri.


LEGO City


Cãrțile din colecția LEGO Friends, destinate fetelor, conțin personaje care își iubesc animalele de companie. Cele mici vor învãța sã asambleze setul de joacã pentru hamster sau caruselul spațial LEGO®, vor rezolva puzzle-uri, vor citi despre cea mai amuzantã petrecere de zi de naștere și vor merge cu fetele în tabãrã.

 

LEGO Friends

 

 

Cãrțile din colecțiile LEGO City și LEGO Friends sunt disponibile începând cu data de 30 august în rețeaua de presã și în librãrii, la prețul de 26,99 lei per carte.

 

Noi colecții LEGO, disponibile din octombrie 2016

 

Editura Media Service Zawada Publishing va completa seria de colecții LEGO în octombrie, odatã cu lansarea LEGO Elves și LEGO DC Comics. Copiii vor rãspunde la provocãrile lui Batman și Robin sau ale Ligii Fantastice din colecția DC Comics și vor face cunoștințã cu elfi și dragoni în cãrțile cu activitãți LEGO Elves.

 

Despre MSZP


Media Service Zawada Publishing este editura pentru copii care are birouri în România, Polonia și Ungaria, și o experiențã de peste 20 de ani în editarea de cãrți pentru copii. Biroul din România funcționeazã din 2014 și a publicat pânã în prezent peste 20 de titluri pentru copii și adolescenți, colaborând, în acest sens, cu licențiatori precum Turner Enterprises, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast.

Cãrți și revistele editate de Media Service Zawada Publishing sunt cu și despre personaje cunoscute copiilor din serialele de animație difuzate pe posturile TV adresate lor.

Media Service Zawada Publishing este universul în care copiii descoperã personajele lor preferate, având parte în același timp de experiențe distractive, educative, într-o manierã unicã.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele de cod al super-agentului de la MI-6, James Bond, a fost inspirat de numarul unui autobuz cu care circula Ian Fleming, creatorul personajului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vede 10.000 lei pe jos.
Bunica ii spune:
-Nu atinge ce a cazut pe jos.
Dintr-o data bunica lui cade in canal:
-Ajutoooooor!
Bula repeta in gand:
-Nu atinge ce a cazut pe jos!!!

› vrei mai mult