Mal se intoarce!

14 septembrie 2017, 16:58

DESCENDENTII 2

Vreti sa stiti ce li se pregateste lui Mal si prietenilor ei raufacatori cand ne intoarcem la Auradon in partea a doua a filmului realizata de Disney Channel, Descendentii 2? Noi va ajutam! Stam de vorba cu Dove Cameron care o interpreteaza pe Mal in film pentru a afla ultimele informatii de la tinutele preferate si lupte amuzante cu spada la finaluri fabulos de emotionale…

 

DESCENDENTII 2

 

Buna, Dove! La ce se pot astepta fanii de la Descendentii2?

Va puteti astepta sa fie de 10 ori mai popular decat primul film! Va puteti astepta la cantece pe care nu o sa le mai puteti sterge din minte. Va puteti astepta la o intriga intesata cu momente nebuneste si extreme. Va puteti astepta la mult romantism. Poate vor fi si cateva cupluri noi? Poate vom vedea si posibile despartiri?

 

Wow! Suna incitant…

Este! Veti descoperi povestea din spatele acestor personaje pe care nu o stiati inainte. Mai mult, filmul arata foarte bine. Aproape arata ca o animatie.

 

Ce va face Mal in aceasta parte a doua?

Pentru Mal, va puteti astepta la o calatoria importanta in Descendentii 2. Mal va trece printr-o perioada de tranzitie in film. Cred ca toata lumea se poate asocia cu ceea ce simte ea, momentul acela cand nu stii cine esti.

 

Spune-ne despre cel mai memorabil moment de dans din Descendentii 2

in Descendentii 2 apare un personaj nou. Numele ei este Uma si este fiica Ursulei. Ea este interpretata de China Anne McClain, iar numarul ei muzical important cu piratii este uluitor. Este epic. De asemenea, sunt rezervate cateva surprize mari la final care ii vor coplesi pe fani. Finalul ma face sa plang. E foarte frumos.

 

Ce ne poti spune despre cascadoriile din film? Ai fost implicata in vreun moment de actiune indraznet?

Sunt foarte multe cascadorii si scene de actiune in film. Foarte multe! Este foarte amuzant. Pentru primul film pe care l-am facut cu Disney [Cloud 9], m-au intrebat daca stiu sa folosesc placa de snowboard. Pentru Liv si Maddie, m-au rugat sa invat sa joc baschet. Pentru Descendentii 2, au spus “stii ceva despre lupta cu spada?” Este amuzant pentru ca eu sunt mica de inaltime. Am doar 1,57 metri, asa ca aratam foarte amuzant cu o sabie in mana!

 

Spune-ne despre cea mai impresionanta cascadorie din film…

in film, este o scena in care ma lupt cu sabia pe un pod si elimin de una singura opt pirati deodata. ii atac unul cate unul. Pe unul dintre ei il arunc in apa, ma eschivez de altul in timp ce sar peste un altul. Am filmat totul singura in acea scena. A fost foarte distractiv sa filmam.

 

Ce faceai cand camerele nu filmau?

Ne distram de minune cand eram in pauza. Toata echipa de distributie organizam seri de film. Sofia [Carson, care o interpreteaza pe Evie] si cu mine mergeam la cumparaturi. Mitchell [Hope, care il interpreteaza pe Ben] este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din lume. imi petreceam 90% din timp cu el chiar si cand nu lucram impreuna. A fost minunat.

 

Se pare ca filmarea acestui film a fost o experienta incredibila…

M-am distrat de minune filmand Descendentii 2. Daca as putea retrai trei luni mereu pentru tot restul vietii, ar fi aceste trei luni de filmare. Pe platoul Descendentii 2 l-am intalnit si pe prietenul meu [protagonistul din The Lodge Thomas Doherty]. A fost doar o prietenie cat timp am fost acolo, dar a devenit mai mult. Dupa ce am terminat filmarile, ne-am indragostit. Este cel mai minunat om pe care il cunosc, asa ca totul a fost incredibil pentru mine.

 

Asta inseamna ca esti fana a serialului Disney Channel in care joaca Thomas, The Lodge?

Am urmarit tot sezonul intai din The Lodge. Mi-a placut foarte mult. Cred ca este un serial foarte bun.

 

De cat de mult romantism vom avea parte in Descendentii 2?

in film sunt multe momente de romantism. Multe! si asta este unul dintre lucrurile mele preferate despre Descendentii 2. imi place romantismul si chimia de pe ecran dintre mine si Mitchell. Asa cum am spus, este unul dintre prietenii mei cei mai buni, asa ca ne face mare placere sa filmam scenele impreuna.

 

Este incomod sa filmezi scene romantice cu unul dintre cei mai buni prieteni?

Sa fiu sincera, este foarte distractiv sa facem acele scene impreuna pentru ca ne cunoastem destul de bine. El stie totul despre mine. Dupa fiecare scena, cineva vine si ne spune “Chimia voastra in acest film este de neegalat. Este ca si cum sunteti indragostiti.” Zambim cand auzim asta – dar pot confirma cu siguranta ca filmul este foarte romantic. imbinata cu romantismul este si drama, dar atat va pot spune.

 

Sa vorbim despre moda… Care sunt tinutele tale preferate din film?

tinuta mea preferata este cea de eroina a lui Mal; outfit-ul pe care il poarta in mare parte din film. Ea poarta o pereche de pantaloni din piele mov cu o curea mare si o jacheta noua din piele cu capse. Este un look foarte frumos.

 

Ce alte tinute ai remarcat?

imi plac si tinutele ei de ‘printesa’. La inceputul filmului are un aspect de gheata, cu parul blond argintiu. Sunt o persoana foarte feminina in viata reala, asa ca imi plac toate tinutele lui Mal de printesa. Are o rochie de bal foarte frumoasa.

 

Care sunt momentele tale preferate din noul film?

Unul dintre momentele mele preferate este duetul cantat de Evie si Mal. A fost o scena foarte emotionanta pentru amandoua pentru ca prietenia noastra este reala atat pe ecran cat si in afara ecranului. Cantecul se numeste Space Between si este minunat. Mal nu se lasa vulnerabila in fata nimanui, dar Evie a fost sprijinul ei pe parcursul intregii copilarii. Este intotdeauna minunat sa-ti impartasesti aceste emotii cu un alt actor, in special cu cineva cu care esti si prieten.

 

Ce astepti cu nerabdare ca fanii sa vada in aceasta parte a doua?

Ways To Be Wicked este un moment muzical pe care de abia astept ca toata lumea sa-l vada. Este plin de energie si distractiv. Este unul dintre cantecele mele preferate din film. Cu siguranta, cel pe care il ascult cel mai mult. Sa intru in pielea lui Mal in plina glorie pentru a interpreta acest film a fost cu siguranta un moment de neuitat.

 

iti aduci aminte prima data cand ai facut cunostinta cu colegii actori din Descendentii?

L-am intalnit pe Cameron [Boyce, care il interpreteaza pe Carlos] cu mult timp inainte de a filma primul film pentru ca si el, ca si mine, lucreaza la Disney Channel. Cand l-am intalnit prima data, i-am spus “Esti foarte amuzant. Ma obsedezi! Cred ca esti grozav.”

 

Cand ti-ai intalnit ceilalti colegi de echipa?

Pe ceilalti i-am intalnit in momente diferite ale aceleiasi zile. A fost inainte de a incepe filmarile pentru primul film. Prima data am intalnit-o pe Sofia, cu care m-am potrivit imediat. Am fost apropiate de la inceput. Am avut cea mai buna chimie. Am adorat-o de la inceput. Prima data cand l-am intalnit pe BooBoo, seful Disney Channel a venit la mine si mi-a spus “Booboo este foarte timid. Am nevoie sa te intorci inapoi in sala de auditie si sa-l faci sa sara.” si asa am facut!

 

Cum ai facut asta?

I-am spus “Booboo, tipa, fa nebunii!” Aruncam cu perne in el. L-am facut sa sara pe canapea. A fost foarte amuzant.

 

Ce sentiment ai cand va vedeti toti patru pe ecran impreuna?

Prima data cand am fost cu totii impreuna pe ecran, a fost magic. Este exact la fel cu aceasta parte a doua. Am iubit fiecare minut al acestei experiente si astept cu nerabdare ca toata lumea sa vada ce am creat. Noi suntem pregatiti!

 

Nu uitati sa vizionati filmul Descendentii 2 sambata 16 septembrie, ora 11:30, la Disney Channel.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tigrii siberieni au un apetit foarte mare, ei pot sa consume 50 kg de carne la o singura masa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce blondele cand fac dus se invartesc?
???
pentru ca pe sampon scrie wash&go

› vrei mai mult