Legenda lui Dracula prinde viata intr-un puzzle 3D

4 octombrie 2012, 15:53

Castelul Bran a devenit subiectul unui puzzle 3D realizat de unul dintre cei mai mari producatori din lume, Cubic Fun.  Legenda lui Dracula i-a determinat pe producatorii puzzle-urilor 3D sa realizeze primul produs de acest tip care sa reprezinte un obiectiv turistic din Romania. Initiativa a apartinut firmei romanesti Nicoro Toys care a devenit importatorul exclusiv al acestui produs pe piata din Romania.
Legenda lui Dracula prinde viata intr-un puzzle 3DCele mai importante magazine de jucarii din lume, cum ar fi Hamleys sau Wallmart ar putea avea la raft, de anul viitor, o replica la scara a Castelului Bran. Proiectul a fost demarat la inceputul anului de firma Nicoro Toys care activeaza in domeniul jucariilor de peste 18 ani. “Am constatat ca nici o cladire importanta din Romania nu este inclusa in seria monumentelor celebre realizate de producatorul Cubic Fun. Am promovat foarte mult timp puzzle-uri 3D cu Turnul Eiffel, Cladirea Vaticanului sau catedrale rusesti, dar nu am regasit niciunul dintre monumentele care atrag sute de mii de turisti anual in Romania. Asa am reusit sa-i convingem pe producatori sa puna Castelul Bran pe lista cladirilor celebre din lume” a declarat Mihai Frangulea, directorul general  al Nicoro Toys.
Proiectul a fost derulat in parteneriat cu proprietarii Castelului Bran si cu acordul acestora, puzzle-ul urmand sa fie comercializat inclusiv in magazinul de suveniruri din interiorul Castelului.  
Legenda lui Dracula prinde viata intr-un puzzle 3DLegenda lui Dracula prinde viata intr-un puzzle 3DDin luna septembrie Castelul Bran este deja pe rafturile magazinelor si pe site-ul  www.nicoro.ro, cu un pret de 47 de lei. Puzzle-ul contine 93 de piese din carton care pot fi asamblate pentru a crea o miniatura la scara a Castelului. Importatorii se asteapta la vanzari record pentru acest produs avand in vedere volumul mare de pre-comenzi inregistrate in perioada premergatoare lansarii sale.

Firma de jucarii Nicoro Toys este importatorul unor branduri celebre de jucarii cum ar fi minimodelele auto Bburago si Maisto  si a creat de-a lungul timpului mai multe jucarii-concept de succes in Romania. Pentru sezonul de iarna Nicoro Toys va aduce in exclusivitate in magazine jucarii educationale cu un grad foarte mare de interactivitate.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vulturul are simtul mirosului atat de dezvoltat incat poate mirosi un cadavru de la 40 de km depatare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care este cea mai lunga masina din lume?
Trabantul: trei metri masina, zece metri fumul

› vrei mai mult