Legenda dragonului si Huntik la MEGAMAX

6 martie 2013, 12:05

Legenda dragonului
Din 7 martie, de luni pana vineri

China... Pamantul misterelor antice si al minunilor moderne. O lume in care vechiul se intalneste cu noul, intunericul cu lumina iar echilibrul universal dintre Yin si Yang asigura ordinea armonica in lume.
Legenda dragonuluiAparatorii templului si Dragonul de Aur nu mai sunt în viata, asa încat un nou Dragon de Aur trebuie sa fie ales. Candidatii la putere sunt doi gemeni (frate si sora) nascuti în anul Dragonului. Numai unul dintre ei poate fi ales. Oare cat de puternica este legatura dintre cei doi frati? Ang nu crede ca ar putea deveni noul Dragon de Aur, fiindca sora sa, Ling este cea mai puternica între luptatori în dojo-ul dragonilor. Ling, la randul ei, este convinsa ca ea va fi aleasa. Cand maestrul Ching convoaca puterea dragonului, Ang este cel ales. Umilita si furioasa, Ling fuge din templu si este tentata de puterea obscura si rea a Dragonului Umbra. Din acel moment, Ang este nevoit sa lupte împtriva propriei surori gemene.


Huntik
Din 7 martie, de luni pana vineri
HuntikHuntik este un serial de actiune/aventura in care un grup de Cautatori calatoreste prin lume pentru a gasi amulete cu care sa poata invoca Titanii.
HuntikCu mult inaintea erei noastre, omenirea a luptat impotriva unei puteri extrem de rele. Numai Cautatorii erau capabili sa lupte cu succes impotriva fortelor obscure. Acesti oameni au recurs la ajutorul fiintelor legendare, Titanii, si i-au invocat sa le indeplineasca poruncile. Primii Cautatori au luptat in acest mod cu fortele infernale obscure. Dupa secole, Titanii au disparut. Unii dintre ei au pierit in lupte crancene, ceilalti au fost uitati cu trecerea timpului. Aceste fiinte magice sunt acum ascunse in colturile indepartate ale lumii si asteapta ca un nou grup curajos al Cautatorilor sa le trezeasca.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un om bea in medie 75 000 litri de apa pe durata vietii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Lui Gheorghe ii mirosea gura a usturoi pentru ca mancase usturoi si nu stia cum sa scape de damf.

Se duce la dispensarul din sat unde era doctorul si il intreaba?
-Domn' doctor, am si io o problema, cum scap de mirosul de usturoi?

Doctorul se uita la Gheorghe si ii raspunde sec:

-Mananca ceapa!

› vrei mai mult