La cererea publicului, o noua reprezentatie Disney Live - Mickeys Music Festival

13 martie 2015, 12:11

Datorita numarului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii evenimentului au decis programarea a inca unui spectacol in ziua de sambata, 25 aprilie 2015, de la ora 15:00.

Evenimentul original Disney Live! – Mickey’s Music Festival va avea loc intre 22-26 aprilie 2015 la Sala Palatului si este organizat de Amphitrion.
Disney Live - Mickeys Music FestivalDupa ce au uimit spectatorii din intreaga lume, in Disney Live! Mickey’s Music Festival, Mickey Mouse, Minnie Mouse si gasca lor de  prieteni, de la Donald Duck si Goofy, Aladdin, Jasmine si Genie, Woody, Buzz si Jessie din Toy Story pana la Mica Sirena, Ariel si Sebastian vor aduce pe scena Salii Palatului ritmuri pline de energie si o experienta de neuitat pentru intreaga familie.

Program Disney Live! - Mickey’s Music Festival

Cele sase spectacole Disney Live! - Mickey’s Music Festival vor avea loc la Sala Palatului, intre 22 si 26 aprilie 2015, dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15:00; duminica (25 aprilie) ora 11:00.

Biletele pentru noua reprezentatie din data de 25 aprilie ora 15:00, vor fi disponibile incepand de miercuri, 11 martie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, si online pe www.myticket.ro, cu preturi pornind de la 75 de lei.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Greutatea unui strut mare este comparabila cu cea a unei familii formata din tata, mama si doi copii mici. Pe langa faptul ca este cea mai mare pasare, strutul depune si cele mai mari oua. Uneori strutii depun pana la 60 de oua uriase intr-un singur cuib.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o noapte vin hotii in casa la Bula. Tot cauta ei ce cauta si nu gasesc nimic.In acest timp se trezeste nevasta lu Bula si zice: -Bula! Bula! Bula, trezeste ca au venit hotii. -Taci femeie! Yo ma ascund de rusine ca nu avem nimica in casa si tu urli in gura mare.

› vrei mai mult