La avanpremiera Mune: Gardianul Lunii vedetele au redescoperit magia jocului

11 septembrie 2015, 16:10

 

 

Vedetele s-au distrat alaturi de cei mici la evenimentul de lansare al animatiei ,,Mune: Gardianul Lunii”, care a avut loc sambata aceasta la Grand Cinema&More, din cadrul Baneasa Shopping City.

 

Mune: Gardianul Lunii

 

De la celebritaþile care si-au imprumutat vocile personajelor principale, in frunte cu: Delia Matache, Vladimir Draghia si Dorian Popa, la vedetele sosite pentru a saluta premiera spectaculoasei animaþii, printre care se numara si: Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Roxana Ciuhulescu, Adina Galupa, Carmen Negoiþa, Serban Copoþ cu totii au urmarit cu sufletul la gura prima proiecþie a mult-asteptatului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

 

Jocurile interactive susþinute de trupa MiniArt Show au garantat buna dispozitie si au fost un bun prilej de cunoastere a celor mai mici fani pentru Delia Matache, Vladimir Draghia si Dorian Popa, care au facut poze si au acordat autografe minute in sir.

 

Mune: Gardianul Lunii

 

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienþa in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.

 

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapânda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni. 

 

Distribuita de Freeman Entertainment, animaþia „Mune: Gardianul Lunii” ajunge din 11 septembrie, la cinema, cu un Univers unic care abordeaza teme generale ca prietenia, calatoria sau iubirea.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Varful Moldoveanu, aflat in Carpatii Meridionali este cel mai inalt din Romania, avand inaltimea de 2.544 metri.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Unele persoane sunt atat de false incat, daca te uiti pe spatele gatului lor, scrie :" Made in China

› vrei mai mult