Cultura generala

Permanentul a fost inventat de Karl Ludwig Nessler in 1906.

› vrei mai mult

La CIRCUL Metropolitam construim ROMANIA COPIILOR

5 noiembrie 2018, 10:23 | afisari: 223

CONIL Fest 2018

Asociatia CONIL
în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si CIRCUL Metropolitan Bucuresti organizeaza cel mai amplu proiect cultural artistic dedicat centenarului Marii Uniri- ROMANIA COPIILOR, o editie speciala a CONIL Fest, Festivalul Integrarii.

ROMANIA COPIILOR va avea loc în zilele de 17-18 noiembrie 2018 sub prestigioasa cupola a Circului Metropolitan Bucurestisi va reuni, ca si la editiile anterioare, peste 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilitati diverse (autism, sindrom Down, retard, ADHD, hipoacuzie, nevazatori, tetrapareza, locomotori,etc), într-un maraton artistic desavarsit.

ROMANIA COPIILOR este un eveniment de constientizare a situatiei copiilor cu dizabilitatidar si unul de promovare a valorilor, traditiilor si spiritului romanesc în anul centenarului Marii Uniri . ROMANIA COPIILOReste despre noi si copiii nostri, despre tara noastra, despre oamenii buni care suntem. Este despre acceptare si integrare pentru ca, dincolo de orice dizabilitate, exista o abilitate care trebuie descoperita, încurajata si promovata.

Orice iubitor al valorilor autentic romanesti, ale dansului, cantului si portului popular, oricine simte cu adevarat romaneste si este mandru ca este roman poate intra în ROMAANIA COPIILOR, o lume în care, pe parcursul a doua zile veti avea ocazia sa reîntalniti cultura nationala, traditiile si respectul pentru simbolurile nationale.

La eveniment vor fi prezente ansambluri folclorice de copii din toata tara, dansatori si interpreti de muzica populara ce ne vor reaminti tuturor de simbolurile nationale, de dragostea de tara, port, dans si cantul romanesc. si, pentru ca romanul s-a nascut poet, pe marea scena a Festivalului CONIL - ROMANIA COPIILOR vor fi si recitatori, interpreti , trupe de teatru care vor readuce în atentia publicului scrierile marilor poeti si compozitori romani.

Alaturi de noi vor fi prezenti, în calitate de invitati si personalitati marcante ale vietii cultural artistice romanesti, purtatori si promotori ai simbolurilor nationale, personalitati ce ne vor ajuta sa promovam si cultivam dragostea de tara si de valorile ei în randul tuturor copiilor prezenti la eveniment.

In foaier, un banner de mari dimensiuni ii asteapta pe copii alaturi de artisti si voluntari CONIL sa realizeze impreuna un MANIFEST IDENTITAR- GANDURI pentru ROMANIAce va ramane marturie a celor intamplate aici.

De asemenea, copiii si parintii se vor putea bucura de atelierele organizate în foaier, de cele mai bune oferte ale expozantilor din cadrul Targului Romania Copiilor, de fotografii la minut si de multe alte surprize!

Haide la Circul Metropolitan în 17-18 noiembrie sa construim împreuna ROMANIA COPIILOR

Detalii pe https://www.facebook.com/events/327498848010466/

INTRAREA LIBERA, DISTRACTIA GARANTATA!

CONIL Fest 2018 afis

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate