Kim Possible, cel mai nou film Disney Channel, are premiera astazi

24 mai 2019, 11:50

Disney Channel va difuza astazi, incepand cu ora 15.30 "Kim Possible", filmul original Disney Channel, a carui productie se bazeaza pe seria animata cu acelasi nume, castigatoare a numeroase premii in intreaga lume.

Kim Possible

Filmul spune povestea lui Kim Possible, o eroina moderna aflata la varsta adolescentei care penduleaza intre obligatiile scolare si provocarile vietii de zi cu zi si dorinta de a salva lumea de raufacatori. inca de la lansarea animatiei, in 2002, Kim Possible s-a impus ca un model pentru generatia tanara de eroina puternica ce realizeaza orice isi propune.

Comedia sci-fi, de actiune si aventura urmareste cuplul de prieteni la catarama Kim Possible si Ron Stoppable odata intrati ca proaspeti boboci la Middleton High School. Kim este pregatita sa faca fata provocarilor pana cand increderea ii este zdruncinata de faptul ca se rataceste pe holurile scolii, intarzie la ore si este sicanata la selectia de fotbal de prietena si rivala ei din copilarie, Bonnie. Lucrurile se schimba cand Kim si Ron o intalnesc pe Athena, care devine cea mai noua membra a Team Possible.

Cu Drakken si Shego in preajma, Kim se bazeaza mai mult ca niciodata pe familie si prieteni sa ii opreasca pe acesti doi raufacatori.

Din distributia "Kim Possible" fac parte Sadie Stanley in rolul lui Kim Possible, Sean Giambrone (cunoscut din serialul ABC's "The Goldbergs") in rolul lui Ron Stoppable; Todd Stashwick ("12 Monkeys") si Taylor Ortega ("Succession") in cuplul de raufacatori Drakken, respectiv Shego; Ciara Wilson ("OMG!") – noua eleva Athena; Alyson Hannigan ("How I Met Your Mother" si productia Disney Junior "Fancy Nancy Clancy") in rolul mamei lui Kim, Dr. Ann Possible; Connie Ray ("The Big C") joaca rolul bunicii lui Kim, Nana Possible; Issac Ryan Brown (cunoscut din productia Disney Channel "Casa lui Raven") in rolul geniului tehnologiei Wade; si Erika Tham ("Make It Pop") in rolul prietenei si rivalei din copilarie a lui Kim, Bonnie Rockwaller. 

Kim Possible va fi precedat de episodul special care va incheia sezonul 2 din indragitul serial de animatie Miraculous: Buburuza si Motan Noir. 

Comedia ii are in centrul sau pe Marinette si Adrien – doi elevi de liceu care se transforma cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, in Buburuza si Motan Noir, super eroi care lupta pentru apararea Parisului, fara a-si cunoaste unul celuilalt identitatea.

In acest ultim episod al seriei a doua, numit "Ziua Eroilor", Buburuza il intalneste pe Gardianul Miraculosilor, Maestrul Fu, si afla de existenþa altor Miraculosi si super eroi. Hawk Moth concepe un plan malefic pentru a-i invinge pe Motan Noir si Buburuza. Vor reusi acestia sa-l opreasca? Episodul e difuzat pe Disney Channel, de la ora 14.30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un om adoarme in aproximativ 7 minute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-un spital din Romania la internare:
-Pijama ati adus?
-Da!
-Mancare ati adus?
-Da!
-Medicamente ati adus?
-Da!
-Pansamente?
-Da!
-Dar... domnul de langa dumneavoastra cine e?
-Medic... in cazul in care nu aveti!

› vrei mai mult