Jocuri si jucarii pentru toate varstele la TargulStart2Play, editia cu numarul 2

28 septembrie 2018, 11:19

Cea de-a doua editie a Targului de Jocuri si Jucarii Start2Play va avea loc pe 17 si 18 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul C1. De la jucarii revolutionare, edutainment, gadgeturi, modelism, pana la VR si ultimele jocuri video, Start2Play va fi un loc de joaca fara limita de varsta! Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00. Organizator: XTRA EXPO.


TargulStart2Play, editia cu numarul 2


Start2Play îsi redeschide portile si cheama la distractie copiii de la 7 la 100 de ani la cea de-a doua sa editie! În weekendul 17 si 18 noiembrie, în cei peste 1500 mp dedicati din Pavilionul C1, vizitatorii pot gasi zeci de standuri cu cele mai populare jocuri si jucării, pop culture, tehnologii si gadgeturi revolutionare, carti ssi jocuri de societate. La editia de anul trecut au participat peste 8 000 de vizitatori.

 Start2Play

Urmarim cu atentie trendurile internationale astfel încat sa reprezentam în Romania un loc de întalnire de neratat pentru copiii si adolescentii de toate varstele. Propunem, în ton cu aceste tendinte, jocuri care se axeaza pe stimularea creativitatii, a îndemanarii si a rationamentului logic” spune Raluca Ganet, Event Manager Start2Play.

Cei mici se vor putea amuza cu face-painting, look-uri de festival, jocuri cu animatori, concursuri de umflat baloane si ateliere de creatie si pictura. Redescoperim cu melancolie frumusetea simplitatii în zona jucariilor clasice. În cadrul atelierelor de Kendama, Big cup, Small cup si multe alte trucuri sunt gata sa îsi divulge secretele. Cei mai îndemanatici sunt invitati la concurs, iar dexteritatea lor va fi rasplatita cu premii pe masura! Calatoria spre cunoastere continua în standurile edutoys. De la dexteritate la perfectionarea abilitatilor cognitive, în zona dedicata jucariilor educationale vizitatorii vor descoperi numeroase provocari menite sa le puna la încercare rationamentul logic si abilitatile de problem-solving. Pasionatii de jocuri de strategie sunt asteptati cu cele mai noi boardgames si jocuri de societate. La Start2Play sunt disponibile ultimele aparitii pe care nu le-ati descoperit înca, dar care va vor obseda cu siguranta în viitorul nu foarte îndelungat. Batalii pe viata si pe moarte, strategie, munca în echipa, mister, cunostinte generale - variante de jocuri pentru toate gusturile, la distanta de o aruncatura de zar.

Distractia va fi la înaltime! Exploram înaltul cerului cu ultimele modele de drone. Ajungem chiar si mai departe în spatiu la zona astro din cadrul expozitiei, unde tainele universului promit sa se dezvaluie pasionatilor la o simpla privire printr-un telescop de ultima generatie. Trecem în virtual cu zona de VR gaming cu jocuri si tournaments multiplayers! Exclusiv, 4 studiouri de gaming din Romania invita gamerii înfocati sa apese play în cele mai noi jocuri dezvoltate în Romania sau recent lansate (de la first-person shooters la adventure puzzles). Iar în zona dedicata modelismului, acceleram, la fel ca anul trecut, ritmul distractiei cu ultimele modele de bolizi pe patru roti la scara miniaturala cu telecomanda. Adrenalina creste pe circuitul amenajat indoor de peste 300 mp, într-o întrecere la viteza maxima.

Surprizele nu se termina aici! Anul acesta, pasionatii de robotica vor putea participa la ateliere de tehnologie, proiectare si fabricare a robotilor. Cu fiecare conexiune, viitorul ne bate nerabdator la usa. Cele mai complexe modele vor putea fi admirate pe podiumul concursului de robotica organizat în cadrul Targului de Jocuri si Jucarii Start2Play. 

Tinem pasul cu noile tendite si propunem cele mai cool accesorii pentru telefon: PopSockets, într-o colectie cu zeci de modele si culori unice. Lasa creativitatea sa dicteze si personalizeaza-ti propriul PopSocket în cadrul workshopurilor de creatie de la Start2Play.

Programul de vizitare este zilnic, sambata si duminica, 17 si 18 noiembrie, între orele 10.00 si 19.00, zilnic. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C1 Romexpo, la pretul de 10 lei.

Afis Start2Play

Despre XTRA EXPO

 

XTRA EXPO are peste 5 ani de experienta în organizarea de expozitii si evenimente nationale si internationale. XtraExpo a organizat aproximativ 80 de targuri la nivel national, dar si în strainatate si a sutinut peste 20 de misiuni economice in tari din întreaga lume.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

O planta carnivora consuma insecte sau animale de mici dimensiuni deoarece solul este sarac in substante nutritive, asa ca planta compenseaza prin capturarea insectelor sau animalelor de mici dimensiuni. Energia, in schimb, o ia de la lumina soarelui.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum bagi o girafa in frigider din 3 miscari?
-Deschizi frigiderul, bagi girafa, inchizi frigiderul.

-Cum bagi un elefant in frigider din 4 miscari?
-Deschizi frigiderul, scoti girafa, bagi elefantul, inchizi frigiderul.

-Leul a convocat o adunare. Toate animalele erau prezente in afara de una. Cine lipseste?
-Elefantul din frigider.

-Te afli in fata unui rau plin cu crocodili. Cum il vei traversa?
-Inotand, caci crocodilii sunt la adunarea cu leul.

› vrei mai mult