JimJam le aduce copiilor desene mult indragite luna de luna!

1 februarie 2013, 11:58

Vremea povestilor - Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei
In 2 februarie, de la orele 11:00 si 18:00

In tara soriceilor se petrec multe lucruri interesante! Soriceii trebuie sa organizeze o scena de balet pentru Regina Seraphina si pentru familia sa la Palatul Regal.

Regina insista ca doua dintre fiicele sale, printesa Valentina si Sophia sa primeasca roluri in aceasta piesa. Angelina alege piesa Frumoasa din padurea adormita si se decide sa le dea printeselor doua roluri importante.
Angelina Balerina: Dansul de printesa al AngelineiIntre timp, sotul Reginei, Ducele branzeturilor, ii povesteste lui Henry despre fantoma palatului, lordul Stilton. Aventurosul Henry se hotareste sa coboare in temnitele palatului pentru a gasi fantoma.

Soriceii si printesele se satura in curand de modul autoritar cu care Angelina dirijeaza totul si se porneste o adevarata harababura. Baletul este cat pe ce sa fie anulat dar, in ultima clipa, Angelina ii convinge pe toti sa joace piesa si spectacolul este unul cu adevarat mirific. Insa pe buzele tuturor se citeste o intrebare: unde este Henry?

Vremea povestilor - Bob pe santier: Drumuri si poduri
In 3 si 9 februarie, de la orele 11:00 si 18:00
Bob pe santier: Drumuri si poduriBob se afla pentru prima data in viata sa pe un santier real!El impreuna cu echipa sa exploreaza un santier adevarat de constructii. Ei vor afla cum se construiesc drumurile si podurile, urmarind fiecare pas al procesului, incepand cu fundatia.

Acestia isi vor face multi prieteni pe santier si va vor prezenta lumea masinilor mari, din care fac parte malaxoarele, camioanele si multe altele!

Vremea povestilor - Bob pe santier: Zgarie-nori si parcari
In 10 si 16 februarie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob investigheaza modul in care sunt construiti zgarie-norii. Oare cum poate sta o cladire atat de inalta fara sa cada? Indemanaticul constructor va invata totul despre fundatiile solide ale acestor blocuri inalte si despre lifturile care ii poarta pe oameni de la un etaj la altul. Fiti alaturi de Bob si veti invata sa va construiti propriul vostru lift!
Bob pe santier: Zgarie-nori si parcariTiiit! Tiit! Bob va invata cum sunt construite parcarile supra-etajate in care isi gasesc locul sute de masini.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca la noi aduce ghinion, pisica neagra in Japonia aduce noroc.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Gheorghe isi inmorminteaza soacra. Vine omul acasa si, cind sa deschida poarta, ii pica o tigla in cap, la care Gheorghe, contrariat, zice:
- Deja ai ajuns?

› vrei mai mult