Invata cum sa mergi pe patine cu rotile in stilul Soy Luna

12 mai 2016, 14:28

Trei adolescenti romani, cantareata si coregrafa Andra Gogan, vlogerul Max si campaiona la dans pe role, Ioana Teodorescu au pregatit 3 tutoriale pentru ca fanii lor si fanii Disney Channel sa invete cum sa mearga pe patine cu rotile in asteptarea serialului Soy Luna la Disney Channel din 16 mai la ora 18:00.

Iata aici primul episod din care puteti invata care este pozitia corecta a picioarelor pe patine cu rotile, cum sa va mentineti echilibrul si cum sa stati in picioare, cum sa mergeti in linie dreapta sau cum sa opriti. Incepem?




In episodul 2, Max si Andra exerseaza mersul inainte si invata mesul cu spatele si intoarcerea. Sunteti pregatiti sa ii vedeti la treaba?




Lucrurile devin si mai serioase, invatam de la campioana Ioana Teodrescu cum sa mergem printre obstacole si cum sa facem “lamaita”. Sunteti curiosi ce este lamaita? Aflati in episodul 3.


 

Nu uitati sa urmariti noul serial Soy Luna la Disney Channel in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 18:00 incepand din 16 mai.

Luna este foarte fericitã atunci când este pe role. Ea locuiește împreunã cu familia ei în Cancun, Mexic. Acolo merge la școalã, are grupul ei de prieteni și adorã sã meargã pe patine cu rotile. Însã viața ei se schimbã când pãrinților ei li se oferã un loc de muncã în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie sã se mute întreaga familie. Astfel, Luna trebuie sã facã fațã unui oraș mare, unor noi prieteni, într-o școalã dintr-o zonã selectã a orașului, într-un mediu care nu îi va fi prietenos. Luna se refugiazã în pasiunea ei pentru patine cu rotile și descoperã astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datoritã cãruia va reuși sã se simtã ca acasã în noul oraș. Cu determinare, entuziasm și noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role datoritã cãruia va cunoaște prieteni noi, va întâlni prima ei iubire și va descoperi cine este cu adevãrat.

Având o distribuție internaționalã, multã muzicã, romantism, umor și patine cu rotile, Soy Luna este o productie originala Disney Channel America Latinã în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Amprenta unui nas de caine este ca amprenta unui deget la om. Fiecare caine are amprenta nasului unica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce putem face in caz de alarma atomica?
- Va spalati, va puneti un rand de haine noi si va indreptati incet, incet, spre cimitir.
- Dar de ce incet, incet?
- Ca sa nu creati panica.

› vrei mai mult