Interviu in exclusivitate cu Ross Lynch din Plaja Adolescentilor 2

16 iulie 2015, 17:08

Am stat de vorba cu Ross Lynch, protagonistul filmului Plaja Adolescentilor 2 care a avut premiera la Disney Channel, pe 18 iulie, la 11:30. Actorul ne-a povestit cateva intamplari de la filmari si ne-a facut cateva confesiuni despre preferintele sale.

Plaja Adolescentilor 2 este o poveste minunata cu muzica si dans, creata special pentru copii, adolescenti si familiile lor. Filmul debuteaza la finalul sezonului de surf cand reincep cursurile la liceu, iar relatia dintre Brady si Mack pare ca se raceste. Insa acestia au parte de o vizita surpriza din alte vremuri. Stiind din proprie experienta ca lumea reala si lumea filmului nu se amesteca, Mack, Brady si restul gastii de prieteni trebuie sa gaseasca rapid un plan si sa foloseasca magia colierului Leilei pentru a reusi sa se intoarca in film, inainte de a fi prea tarziu. Urmariti-i pe Ross Lynch si Maia Mitchell in cel mai asteptat eveniment din aceasta vara, la Disney Channel.

Care a fost cea mai amuzanta boacana pe platou?
Am avut la un moment dat o scena care implica o bicicleta in timp ce ploua, in care eu mergeam pe bicicleta iar asfaltul trebuia sa fie foarte ud. Trebuia sa pedalez pana in garaj, doar ca eu am pedalat cam tare, iar bicicleta a zburat de sub mine si m-am lovit putin la picioare. Cred ca asta a fost una dintre cele mai mari cazaturi pe care le-am luat, din fericire nu m-a durut asa tare, dar a fost amuzant. Toata echipa s-a grabit catre mine sa vada daca sunt bine. A fost foarte distractiv.
Plaja Adolescentilor 2Esti la fel de fermecator ca si Brady in viata reala?
Brady este foarte fermecator. Nu cred ca pot sa il egalez, cred ca e cel mai bun, e cel mai bun cand vine vorba de fete, daca intelegeti ce vreau sa spun? [rade]

Care ar fi cel mai amuzant rol pe care l-ai interpreta intr-un serial TV sau film?
Sincer, cred ca un personaj viclean ar fi amuzant de interpretat, stiti personajele alea care spun ce nu este in regula in orice situatie? [Rade] Sau un personaj care nu este neaparat cel mai inteligent om din lume este intotdeauna amuzant. Un personaj precum Dez din Austin & Ally; cred ca este foarte amuzant!
Interviu in exclusivitate cu Ross Lynch din Plaja Adolescentilor 2Care este replica ta preferata cand trebuie sa fii romantic?
Replica mea preferata? Nu cred ca sunt adeptul replicilor, dar daca ar fi sa aleg una ar fi „imi place de tine!”. Cred ca asta as spune, as fi direct!

Ce anume cauti la o potentiala iubita?
Imi plac fetele relaxate si care nu iau viata foarte in serios. Daca cineva spune ceva rautacios, nu se simt afectate pentru ca nu pun pret pe astfel de comentarii si nimic nu le poate descuraja. Fetele care au o gandire pozitiva. Imi plac fetele istete, care stiu lucruri si ma pot invata si pe mine. Imi plac fetele cu care imi pot petrece timpul, fara sa simt nevoia sa vorbesc despre ceva tot timpul; pur si simplu sa ne bucuram de compania celuilalt.
Interviu in exclusivitate cu Ross Lynch din Plaja Adolescentilor 2Ai avut vreodata o idila de vara?
Nu, n-am avut o idila de vara, dar mi-ar placea!

Cu ce actrita ti-ar placea sa joci intr-un si de ce?
Am vazut un film recent care mi s-a parut foarte bun; se numeste The Theory of Everything – urmareste viata lui Stephen Hawking. Mi-ar placea sa fiu intr-un film cu Felicity Jones, ca protagonista. Am vazut mai multe filme cu ea; cred ca este foarte buna in ceea ce face si are o infatisare foarte interesanta. Este o actrita grozava si mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu ea.

Ai accepta vreodata sa iesi la o intalnire cu o fana?
Da, normal, m-as intalni cu o fana. Este grozav sa ai fani care sa te sustina!
Interviu in exclusivitate cu Ross Lynch din Plaja Adolescentilor 2Majoritatea cititorilor nostri sunt elevi la scoala, cum esti si tu in film, asa ca as vrea sa stiu care este materia ta preferata la scoala si de ce?
Imi plac foarte mult artele; materiile din acest domeniu sunt preferatele mele. Dar imi place si istoria pentru ca se aseamana cu o povestire si are mare legatura cu ceea ce imi place sa fac. Imi place sa aflu ce s-a intamplat in trecut si imi place istoria in general; este foarte interesanta.   

Daca te-ai putea intalni cu orice personaj dintr-un film cu cine ai vrea si de ce?
Este o intrebare interesanta! Cred ca mi-ar placea sa-l intalnesc pe Romeo din Romeo si Julieta pentru ca mi-a placut filmul foarte mult.

Unde ti-ar placea sa fii peste cinci ani?
O intrebare interesanta! Peste cinci ani mi-ar placea sa lansez in continuare albume alaturi de R5. Mi-ar placea sa pot interpreta orice rol mi-as dori in orice film, ar fi super. Cand ajungi la acel nivel, poti face tot ce vrei; este un sentiment placut. Cu siguranta ca as continua sa combin actoria cu promovarea albumelor. Sper ca voi putea participa in continuare la turnee. Poate ma voi indragosti de o femeie frumoasa – nu stiu. Dar sper ca voi continua sa fac ce fac acum.
Interviu in exclusivitate cu Ross Lynch din Plaja Adolescentilor 2Visezi mult si ai vise care se repetat?  
Da, am un vis care se repeta in care eu si fratele meu mic zburam cu un avion. Este extraordinar.

Cat timp iti ia sa te pregatesti dimineata?
[Rade].  Nu foarte mult! De obicei fac un dus, imi aranjez parul putin, pulverizez putin parfum si ma spal pe dinti – apoi ies pe usa. Cred ca dureaza aproape 10 minute in fiecare zi.
 
Ai un mesaj pentru fanii din Romania?
Da, sigur! Va multumesc foarte mult pentru sprijinul si aprecierea voastra. Va iubesc. Noul film va aduce multe momente captivante, sper ca vor fi pe placul vostru si abia astept sa va intalnesc cat mai repede, sper.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Supravietuirea noastra depinde de arbori. Din 1950 Pamantul a pierdut peste jumatate din patura sa de arbori. Pentru a curata aerul de poluarea generata de masini si de industrie avem nevoie de o patura de arbori de marimea Statelor Unite. Prin distrugerea padurilor, Homo Sapiens comite suicid.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In fiecare seara,la culcare,Bula il ruga pe Dumnezeu:
-Da Doamne sa castig la loto!Te rog,Doamne,ajuta-ma sa castig!
Si de fiecare data nici un raspuns.Dupa 20 de ani de rugaciuni,in sfarsi Dumnezeu ii raspunde:
-Pai joaca,mah,boule dak vrei sa castigi la loto!

› vrei mai mult