Intareste-ti organismul in sezonul rece!

26 octombrie 2017, 17:51

Nici bine nu a inceput toamna sa-si faca simtita prezenta, ca atat noi, adultii, cat si cei mici ne confruntam deja cu raceala. Nas infundat si tuse, iar acesta este doar inceputul. Iarna urmeaza sa se arate.
 

Tocmai de aceea, pentru a ne putea pregati sa facem fata sezonului rece, este important sa acordam atentie sistemului nostru imunitar, care are nevoie de „ajutor”, mai ales in aceasta perioada cand ne sunt cu schimbari de temperatura.


 imunitatea-sezonul-rece


De peste 17 ani, Propolis C este de nelipsit in sezonul rece pentru toti membrii familiei!


Gama Propolis C® este special conceputa pentru a te ajuta atat in faza de preventie a bolilor de sezon, cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala.
 

Propolis C combina in mod eficient extracte naturale standardizate, tinctura de propolis si vitamina C, care impreuna ajuta organismul sa faca fata virusurilor ce ne dau tarcoale in sezonul rece.
 

Administrarea in cure preventive de Propolis C nu inseamna ca nu ne vom mai imbolnavi. Ceea ce nici nu este, de altfel, indicat, sistemul imunitar avand permanent nevoie de contactul cu factori agresori pentru a-si mentine starea de up-datare continua. Insa adaptarea si trecerea peste aceste perioade va fi mai usoara si mai bine suportata.
 

Pentru situatiile in care insa organismul are nevoie de un ajutor suplimetar, gama Propolis C pune la dispozitie variantele de Propolis C Echinaceea si Propolis C Echinacea Forte, care maresc viteza de raspuns si intensitatea raspunsului imun inca de la primele simptome de boala. Administrarea de Propolis C Echinaceea (comprimate si sirop) sau Propolis C Echinacea Forte concomitent cu tratamentele clasice ale infectiilor respiratorii superioare aduce nu numai avantajul unui raspuns imun imbunatatit, dar si faptul ca extractul de echinaceea potenteaza activitatea bactericida a multor antibiotice, dar are si actiune antivirala proprie.
 

Propolis C Echinacea sunt recomandate atat copiilor, cate 2-3 comprimate pe zi, cat si adultilor, cate 4-5 comprimate pe zi.
 

Propolis C Echinacea Forte se administreaza cate 1-2 comprimate pe zi la copii si 3-4 comprimate pe zi la adulti.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Beijing exista un palat imperial numit "Orasul interzis". La intrare exista un sant cu apa lat de 50 m si de un zid inalt de peste 10 m. A fost interzis accesul timp de 500 de ani, sub amenintarea pedepsei cu moartea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se intalnesc doi politisti:
- Salut Ghita! Ce intelegi tu prin vid?
Sta Ghita, se gandeste si dupa o bucata de vreme, spune:
- Am in cap, dar nu pot sa-ti spun...

› vrei mai mult