In weekend, eveniment Spider-MAN pentru copiii din Botosani la Botosani Shopping Center

1 august 2012, 12:29

Copiii din Botosani sunt invitati sa devina adevarati eroi la evenimentul  Spider-Man duminica, 5 august, in intervalul 12:00 - 15:00, in spatiul de distractie special creat in Botosani Shopping Center.

Copiii sunt asteptati cu o multime de activitati distractive, jocuri si numeroase surprize. Cei mici isi pot demonstra talentul in zona de colorat, unde cele mai bune desene vor fi rasplatite cu premii. Micutii vor avea, de asemenea, la dispozitie si zona de jocuri video, pentru a testa cele mai noi creatii cu indragitul erou si pentru a-si exersa miscarile cu tehnologia Xbox. Adevaratii fanii ai personajului binecunoscut in intreaga lume, vor putea pleca acasa cu un tricou desenat chiar de ei cu panza Spider-Man sau pot alege sa le fie desenate semnele lui Spider-Man pe chip.
In weekend, eveniment Spider-MAN pentru copiii din Botosani la Botosani Shopping Center Numeroase alte premii constand in jucarii, reviste Spider-MAN, albume cu stikere si rechizite vor fi oferite de sponsorii Hasbro, Egmond, Panini, Total Office celor prezenti la intalnirea de duminica.

Evenimentul face parte din campania de promovare a francizei Spider-Man si a filmului Uimitorul Spider-Man, lansat pe marile ecrane in Romania pe 13 iulie.

In noul film produs de Marvel si lansat pe marile ecrane din Romania pe 13 iulie, Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field). Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Descoperind o servieta misterioasa care apartinuse tatalui sau, Peter se hotaraste sa porneasca pe urmele parintilor sai, pentru a intelege motivele care i-au facut sa-l paraseasca. Cercetarile sale il duc direct la OsCorp si la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg si partener de proiect al tatalui sau. Aici trebuie sa infrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit soparla. Astfel, Peter e nevoit sa ia niste decizii care-i vor schimba total viata. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.

Intrarea in spatiul de distractie Spider-Man este libera.

Partenerii media sunt: sfatulparintilor.ro, clopotel.ro, urbankid.ro, Kiss FM.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Gecoul zidurilor - este o soparla din familia geconidelor, avand partea inferioaraa degetelor acoperita cu o pernita adeziva nedivizata, in forma de frunza. Traieste in tarile din jurul Marii Mediterane. Aceasta soparla lunga de 12-18 cm e intanlita pe stanci si ziduri. Adesea intra in locuintele oamenilor. Urca pe geamuri, pereti si plafoane. Distruge un numar mare de muste, de tantari si de aceea este protejata de populatia locala si introdusa in hoteluri in locul hartiei de muste. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stiti de ce nu fac oltenii SIDA?
Pentru ca are si virusul mandria lui!:)))

› vrei mai mult