In premiera Eroii Orasului la JimJam

30 aprilie 2013, 12:15

In premiera Eroii Orasului la JimJamChello Zone a achizitionat de curand un nou serial animat - Eroii Orasului.
In premiera Eroii Orasului la JimJamSeria va fi difuzata in premiera la JimJam, canalul destinat prescolarilor, incepand cu luna mai. Aceasta contine 26 de episoade, prezentate in format 3D. Personajele principale sunt o serie de masinute, construite special pentru situatii de urgenta, printre care se numara Paulie Masina-de-Politie si Fiona Masina-de-Pompieri. Ele ii vor ajuta pe locuitorii orasului sa prinda hotii, sa stinga incendiile si sa dezlege tot felul de mistere.
In premiera Eroii Orasului la JimJamAcest nou serial se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani si aduce povesti fascinante ce contin mesaje pozitive despre importanta prieteniei si despre rezolvarea problemelor intr-un mod cat mai haios, dovedind ca oricine poate deveni erou.
In premiera Eroii Orasului la JimJam“Suntem extrem de incantati de premiera serialului Eroii Orasului de la JimJam. Aceasta este o productie care reflect perfect continutul educational si de divertisment al canalului nostru. Seria se alatura productiilor deja existente, Thomas si prietenii sai, Familia mea de animale si Bob Constructorul”, declara Louise Cottrell, VP Affiliate Sales Chello Zone.
In premiera Eroii Orasului la JimJam

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai vechi metrou din lume este cel din Londra.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in
apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe:
- Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj?
- D-apoi eu cred ca Cluuuuj.
- Da' de ce, ma?
- Da' cine dracu' te grabeste?

› vrei mai mult