In iunie, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO, copiii descopera lumea pierduta a dinozaurilor

30 mai 2013, 15:14

Incepând cu Ziua Copilului și toatã luna iunie, Hollywood Multiplex și CinemaPRO îi vor purta pe cei mici în îndepãrtata epocã a dinozaurilor, oferindu-le șansa de a câștiga sute de premii și, la final, o excursie pentru toatã familia la Dinosaur Adventure Park.

 

Pentru cã cei mici îndrãgesc cadourile pe cât de mult iubesc gustãrile delicioase, la Hollywood Multiplex și CinemaPRO, doar în luna iunie, fiecare Meniu Junior aduce instant un premiu garantat și oferã șansa câștigãrii unei super-excursii de familie într-un parc de distracții tematic din Anglia.

Copiii descopera lumea pierduta a dinozaurilor

Intre 1 și 30 iunie, fiecare Meniu Junior cumpãrat la barul CinemaPRO sau Hollywood Multiplex aduce pe loc un dinozaur cadou, însoțit de un talon de participare. Fiecare talon completat și depus în urna specialã crește șansele de a câștiga premiul cel mare, o excursie pentru toatã familia la Dinosaur Adventure Park, în Norfolk, Anglia.

 

Iar pentru adevãrații colecționari, competiția continuã și pe facebook. Poze cu dinozaurii câștigați în cinematograf trebuie încãrcate pe profilele de facebook ale CinemaPRO și Hollywood Multiplex, împreunã cu menționarea numelui pe care l-au atribuit figurinei. Cei mai norocoși participanți pot câștiga dinozauri de pluș animați, ediție specialã.

 

Destinații perfecte pentru petrecerea timpului liber cu întreaga familie, Hollywood Multiplex și CinemaPRO sãrbãtoresc luna copiilor atât cu premii încântãtoare, cât și cu filme ideale pentru cei mici: Zarafa, Croods, Aventuri în Zambezia, Regatul secret, Jurassic Park, Universitatea monștrilor și altele.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Grecii credeau ca prin consultarea oracolelor, adica a locurilor in care o clarvazatoare ori un preot anuntau vointa zeilor, se putea afla viitorul. Cel mai celebru oracol al Greciei clasice este Oracolul din Delphi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce nu stiu blondele sa scrie nr. "11"?
Pentru ca nu stiu pe care 1 sa-l puna primul.

› vrei mai mult