In clubul Minimax poti castiga premii fabuloase in fiecare luna

13 decembrie 2019, 16:22

Minimax

Televiziunea preferata a copiilor, Minimax, a creat pentru copii si parinti un club de fani unde micutii au parte de continut exclusiv si pot castiga, în fiecare luna, premii fabuloase.

In luna decembrie, premiul cel mare este o consola Xbox One, care le va face vacanta mai distractiva copiilor! Mai mult, în clubul Minimax, în fiecare luna se pot castiga alte premii la fel de dorite de cei mici.

Înscrierile continua, iar premiile sunt pe masura dorintelor celor mici!

In clubul Minimax fanii au acces la continut exclusiv, de la episoade din desenele preferate, la carticele de activitati cu jocuri care le vor dezvolta gandirea analitica, logica si simtul de observatie.

O singura înscriere în club este suficienta pentru a participa la extragerea lunara pentru premiile puse în joc, însa numai un parinte sau un tutore trebuie sa faca înscrierea în club.

Hai si tu în clubul Minimax, unde te asteapta distractie si cele mai tari premii. Înscrierile se fac aici: https://amcn-ro.com/minimax-2019/?origen=SMPaid-CO

#  #  #

Despre Minimax:
Minimax este primul canal educativ pentru copii din Romania, care promoveaza un continut non-violent si initiaza proiecte care vin în sprijinul dezvoltarii copiilor. Postul se adreseaza unui target de varsta cuprins între 2 si 12 ani. Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte posturi specializate, bazandu-se pe desene pacifiste, care au si o componenta educationala puternica.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Elvetianul Bertrand Piccard si englezul Brian Jones au facut cu Breitling Orbiter 3 inconjurul lumii in 19 zile, 21 de ore si 25 de minute.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Traversand o strada, un ardelean este izbit de o masina, dar nu pateste nimic. Totusi,
soferul ii pune cateva monede in mana ca sa impace lucrurile. Incantat, ardeleanul i se adreseaza:
- Veniti des pe aici domnule?

› vrei mai mult