Imunotus pune tusea la colt!

15 noiembrie 2017, 18:08

Noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie... Nu e mult de cand au inceput scoala si gradinita si numeri deja lunile pana la venirea primaverii. Racelile se tin ca scaiul de copilul tau, iar tusea productiva si iritativa de care parca nu mai scapa nu il lasa sa se odihneasca si nici sa faca activitati.

 

Imunotus

 

Este important sa stii ca in tratamentul tusei productive nu este recomandat sa ii administrezi antitusive pentru ca acestea anihileaza reflexul de tuse si daca mucusul si infectia nu pot fi eliminate, vor duce la complicatii si boli mai grave (precum pneumoniile).

 

Asta inseamna ca atunci cand micutul tau se confrunta cu tuse productiva, trebuie sa il ajuti sa elimine cat mai repede mucusul pentru ca zilele de tuse sa fie mai putine.

 

Efect dupa prima zi de administrare


Gama Imunotus ofera solutii eficiente pentru copiii care se confruta cu tusea productiva, sub forma de sirop, plicuri si capsule. Imunotus contine extracte naturale standardizate de fructe si flori de soc, cimbru si ciubotica-cucului, care au actiune expectoranta si fluidifica secretiile. Totodata, stimuleaza si sistemul imunitar, datorita continutului de vitamina C.

 

Pe langa extracte naturale standardizate si vitamina C, Imunotus 2+, Imunotus 8+, Imunotus capsule si Imunotus Forte contin si acetil-cisteina, care fluidizarea secretiile mucoase si favorizeaza expectoratia.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai luminos oras vazut din spatiu este Las Vegas.

› vrei mai mult

Bancul zilei

era odata un copil pe nume Amin.intr-o zi,mama lui il trimite la piata sa cumpere un kilogram de cartofi.atunci baiatul o intreaba:
dar,unde este piata?
maicasa ii raspunse:
acolo unde este multa lume.
copilul se duce in oras si,inloc sa se duca la piata,nimereste la biserica,si,cum preotul a spus Amin,atunci baiatul a spus:
--Prezent,un kil'de cartofi va rog!

› vrei mai mult