Ia-ti putere maxima in lupta cu raceala si gripa!

31 octombrie 2017, 10:39

De la venirea toamnei si pana in primavara, organismul nostru este mai predispus la raceala si gripa. In aceasta perioada, atat copiii, cat si adultii petrec mai mult timp in spatii inchise, fapt care favorizeaza transmiterea virozelor.

 

Lupta cu raceala si gripa 

 

Stiati ca virusurile pot fi expulzate 4 metri prin aer, in momentul in care o persoana bolnava stranuta sau tuseste?

 

In anotimpul rece, din cauza faptului ca aerul este mult mai uscat, mucoasa nazala devine mai putin eficienta in rolul sau de bariera impotriva celor 200 de tulpini de virusuri ce pot cauza raceala si gripa.

 

Stiati ca, in cazul unui sistem imunitar puternic, chiar si gripa se poate manifesta ca o simpla raceala, in timp ce in cazul unui organism slabit, o simpla raceala poate evolua spre complicatii?

 

Conduita in raceala si gripa


- hidratarea adecvata inlocuieste fluidele pierdute in timpul febrei, prin transpiratie.

- reglarea temperaturii corporale se administreaza sub forma unei bauturi calde, care conduce la normalizarea temperaturii corpului prin stimularea unui proces fiziologic, termoreglarea

- reducerea congestiei nazale contribuie la eliberarea cailor respiratorii (desfundarea nasului) si la usurarea respiratiei

- sustinerea functiei imunitare contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Propolis C Raceala si Gripa iti da putere maxima in lupta cu raceala

 

PROPOLIS C Raceala si Gripa te ajuta inca de la primele simptome de raceala si gripa, aisgurandu-i organismului o cantitate mare de vitamina C, necesara in perioada in care lupta cu virusurile. In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti sau Copii reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

 

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

- Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa KIDS – contine extracte naturale standardizate de flori si fructe de soc, de fructe de maces, de echinacea, tinctura de propolis si 400 mg de vitamina C.

- Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa – contine extracte naturale standardizate de fructe de soc si maces, de echinacea, tinctura de propolis si 900 mg de vitamina C.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

O sticla de plastic (PET) se degradeaza in peste 500 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tata, o sa folosesc vreodata in viata reala formulele pe care le invat la matematica?
-Da, bineinteles. Intr-o zi, iti vei ajuta copilul la teme.

› vrei mai mult