Haagen-Dazs o inghetata cu gust perfect si look sofisticat
3 mai 2012, 16:22
Incepand cu acest sezon, Haagen-Dazs tinteste rafturile cu un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul unic al inghetatei Haagen-Dazs.
La Haagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Haagen-Dazs cu "gust", atat in interior, cat si in exterior.
Ambalajul pastreaza visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Haagen-Dazs. Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat si ciocolata decadenta.
Noul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Haagen-Dazs , fiind o abordare moderna a unui clasic atemporal.
Despre Haagen-Dazs:
Haagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata Haagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Haagen-Dazs din lumea intreaga.
Pret recomandat 38 de lei/cutia de 430g
Horoscopul zilei
Cultura generala
Cel dintai avion cu reactie din lume a fost construit de catre inginerul roman Henri Coanda; primele zboruri au fost efectuate la 10 decembrie 1910, la Paris.
› vrei mai multBancul zilei
Culmea accidentului: Sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi piciorul.
Culmea aglomeratiei: Sa mearga soferul de la autobuz pe scara.
Culmea agronomului: Sa faci sa infloreasca un boboc de gasca.
Culmea ambitiei: Sa te razi cu o lama de buldozer.
Culmea atletismului: Sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 2.
Culmea ciclismului: Sa faci turul pantalonilor.
Culmea cinstei: Sa vezi un parlamentar roman bagandu-si mana in buzunarul propriu.