Gumbopremii de Craciun

29 noiembrie 2012, 15:37

Mosul vine mai repede la Cartoon Network, cu premii zilnice intre 1 si 14 decembrie!

Mosul vine mai devreme anul acesta, iar toti copiii au ocazia, in primele doua saptamani din decembrie, sa castige premii zilnice pe site-ul Cartoon Network: trotinete Ben 10, hanorace CN, casti Generator Rex, agende Gumball, reviste de la Media Service Zawada, carti de la Editura Litera si jucarii de la Noriel! Marele premiu al concursului: un iPad!
Gumbopremii de CraciunMai mult: pe pagina de concurs de pe www.CartoonNetwork.ro gasiti jocuri noi, puzzle-uri, calendare CN 2013, avataruri pentru social media si multe alte surprize ca sa incepeti cu bine vacanta!

Iar pe 18 decembrie la ora 17:00 incepe si noul sezon din „Uimitoarea lume a lui Gumball”!
Noile episoade dezvaluie si mai multe detalii amuzante despre locuitorii din Elmore. Banana Joe, Domnisoara Simian, Hector, Carry sau Ocho sunt doar cateva dintre “vedete”.
Gumbopremii de Craciun In episodul “Banana”, de exemplu, Gumball se confrunta cu o problema care aduce la lumina fata necunoscuta a lui Banana Joe: Darwin ii imprumuta acestuia creionul, iar Banana Joe i-l da inapoi cu un capat mestecat. Un capat mestecat!!! Descoperirea este atat de teribila pentru Gumball incat nu poate trece peste aceasta ofensa si tine sa-i dea o lectie lui Banana Joe! Va fi infruntare sau impacare? Ramane de vazut in noul sezon!
Gumbopremii de CraciunSerialul “Uimitoarea lume a lui Gumball” a obtinut, de la lansarea din 2011 si pana acum, 17 premii internationale, printre care patru premii BAFTA, trei premii Kidscreen, doua distinctii din partea Asociatiei Animatorilor din Marea Britanie, un Annie, un Prix Jeunesse si un premiu Cristal la Festivalul Annecy.

In octombrie 2012, Turner Broadcasting a dat unda verde productiei celei de-a treia serii si a anuntat ca vor fi lansate 40 de noi episoade a cate 11 minute, care vor putea fi urmarite la Cartoon Network in peste 160 de tari.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura tara in care moneda nationala a incetat sa mai fie mijloc legal de plata chiar din momentul introducerii EURO a fost Germania - Marca germana DM - a incetat sa fie mijloc legal de plata la miezul noptii de 31 decembrie 2001.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua ciori stateau pe o bara.
La un moment da una spune:
-Vezi k te imping.Sio o impins-o

› vrei mai mult