Gargauniada Nationala cu TEQUILA

29 noiembrie 2016, 11:29

Pe 7 decembrie de la ora 19:00 in Club Quantic din Bucuresti (Intrarea Grozavesti - langa metrou Politehnica, zona Cotroceni / Leu) Hit Yourself Consulting si BestMusic te invita la un eveniment special, un multimedia reality show cu TEQUILA: Gãrgãuniada Naționalã!

Gãrgãuniada Naționalã cu TEQUILA

Tequila este noul idol al adolescenților români! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promoveazã televiziunile, Tequila și-a câștigat singurã cei aproape 1.000.000 de fani datoritã sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube.

Bianca Adam (Tequila) este cea mai popularã vloggerițã de la noi, conform topului Google România.

 

”Gãrgãuniada Naționalã” este primul spectacol al unui vlogger român! Tequila a pregãtit un show multimedia original care va surprinde publicul venit la Quantic Club. Show-ul va conține momente de muzicã și dans, sketch-uri realizate live, conținut video interactiv, stand-up comedy.

 

La finalul evenimentului fanii care își achiziționeazã bilete Meet & Greet vor avea șansa unicã de a se fotografia cu Tequila. Acest eveniment este singurul la care vloggerița va participa anul acesta în București!

 

”Key hey! Abia aștept sã mã vãd cu gãrgãunii mei din București, este o întâlnire pe care de mult voiam sã o fac! Pregãtesc un show multimedia care o sã vã placã mult, alãturi de toți invitații mei din sketch-urile pe care le-am fãcut în ultimii 5 ani: Surorile Foamea, Ufuk Rainbow Simo, Nick, Stremi, Irina si Sirena” zice Tequila.

 

Biletele se gãsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic în reþeaua iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Hard Rock Cafe, Beraria H stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toatã tara) la urmatoarele preturi:

 

- Golden Circle in fata scenei (limitat la 200 de persoane): 150 lei, include Meet&Greet cu Tequila dupa eveniment
- Acces General : 60 lei (doar 800 de bilete)

In ziua evenimentului, la intrare, daca mai raman bilete acestea vor costa 75 lei

 

Un eveniment Hit Yourself Consulting si BestMusic

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cimpanzeii inteleg foarte usor limbajul international al semnelor, existand exemplare care, invatate de oameni, pot vorbi cu acestia prin cel putin 200-300 de semne.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care e asemanarea dintre blonde destepte si OZN-uri?
Niciuna dintre ele nu s-au mai vazut :)

› vrei mai mult