G Hannelius despre rolul Avery din Catelul Bloger - interviu

24 aprilie 2013, 15:14

G Hannelius, interpreta lui Avery Jennings din serialul "Catelul Bloger" a fost foarte draguta si ne-a acordat un interviu in exclusivitate.

G Hannelius a mai jucat in serialele Sonny si steluta ei norocoasa, Bafta Charlie, Den Brother si Hannah Montana.
G Hannelius
Ti-ai inceput cariera de actrita destul de devreme. Iti aduci aminte de primele castinguri?

Nu am inceput atat de tanara, aveam 10 ani cand am inceput sa interpretez diferite roluri in Maine. Am jucat mai intai in piese de teatru la scoala si apoi la Teatrul pentru copii Teatrul Muzical de Stat din Maine in rolul Madeline din piesa "Madeline's Rescue" si Jenny in piesa Tales of a Fourth Grade Nothing.

Ce-ti place cel mai mult la personajul interpretat de tine - Avery Jennings?
 
Imi place mult personajul meu, Avery, este o fata foarte isteata, riguroasa si foarte spontana.

Cum te intelegi cu ceilalti actori din "Catelul Bloger"? Cu cine te intelegi mai bine si de ce?

Ma inteleg minunat cu toti colegii cu care lucrez, as zice ca cel mai apropiata ma simt de Francesca, care o interpreteaza pe Chloe James. Este foarte dulce si ne intelegem minunat, incercam chiar sa petrecem cat mai mult timp impreuna chiar daca nu locuim prea aproape una de alta.
Catelul BlogerCe ai invatat de cand ai inceput sa joci in acest nou serial?

Am avut diferite roluri in mai multe seriale Disney si am avut parte de multe lectii si roluri astfel ca atunci cand am inceput sa joc in Catelul Bloger aveam experienta necesara unui rol principal.

Ce s-a schimbat in viata ta de cand ai inceput sa lucrezi pentru aceasta productie Disney?

Cred ca ceea ce a  adus nou in viata mea acest serial sunt fanii mei minunati pe care ii iubesc si carora le datorez multe. Ma bucur mult ca am ocazia sa ma conectez cu ei online.

Ce sfat le-ai da tinerelor ce incearca sa intre in show business?

Le sfatuiesc sa fie ele insele, sa se inscrie si sa parcurga o multime de cursuri de specialitate si sa le placa ceea ce fac, sa se simta bine atunci cand lucreaza.

Care este vedeta ta preferata din serialele Disney?

Mi-e greu sa ofer un singur raspuns. Am jucat in Sonny si Steluta ei norocoasa si am cunoscut-o pe Demi Lovato, apoi am jucat in Hannah Montana si am cunoscut-o pe Miley Cyrus, apoi am inceput acest serial nou, Catelul Bloger si ii admir pe tot cei cu care joc. Ma simt apropiata si de Leo Howard din Batausii Wasabi.

Cum arata o zi obisnuita din viata ta? Cum reusesti sa-ti imparti timpul intre munca, scoala si prieteni?

Scoala ocupa un loc foarte important in viata mea, avem profesori pe platourile de filmare astfel incat sa recuperam orele pierdute. Iar atunci cand nu sunt la filmari, imi place sa imi petrec timpul cu prietenii si familia sau sa fac cursuri acasa cu profesori de la scoala.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hiena patata poate dobori singura o antilopa de trei ori mai grea decat ea, dupa ce o urmareste 5 km cu o viteza care poate ajunge si la 65 de km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doctorul ii spune sotiei cum se simte sotul:

- Doamna, sotul dumneavoastra se zbate intre viata si moarte!

- Asa e el, mai nehotarat.

› vrei mai mult