Filmul original Disney Channel, Radio Rebel, cu Debby Ryan ia cu asalt Romania

16 mai 2012, 17:17

- Premiera filmului in Romania are loc pe 19 mai la 9:30 la DISNEY CHANNEL

Radio Rebel a fost vizionat  de 4.9 milioane de telespectatori la lansarea din Statele Unite ale Americii devenind astfel cel mai urmarit film TV in randul copiilor cu varste intre 2-11 si 6-11,  si in randul adolescentilor cu varste intre 9-14, in ziua lansarii

 Idolul adolescentilor, Debby Ryan, joaca in noul film original de la Disney Channel, Radio Rebel, interpretand rolul unei adolescente extrem de timide care isi gaseste curajul in spatele pseudonimului de DJ. Ea anima liceul Seattle cu muzica si mesaje inspirationale pentru a te simti bine in pielea ta. Filmul bazat pe romanul Shrinking Violet, are premiera pe 19 mai, la 9:30 la DISNEY CHANNEL. Coloana Sonora include hitul lui Debby Ryan, We Got the Beat.  
Filmul original Disney Channel, Radio Rebel, cu Debby Ryan ia cu asalt RomaniaRyan joaca de asemenea rolul principal in serialul de comedie Jessie, care a debutat in Marea Britanie in februarie 2012 si se apropie tot mai mult de locul 1 in topul celor mai vizionate seriale tv (pe cablu) din toate timpurile, in Statele Unite ale Americii, in randul copiilor cu varste intre 6 si 11. S-a remarcat prima data in serialul „Zack si Cody: O viata minunata pe punte”, de la Disney Channel.
Filmul original Disney Channel, Radio Rebel, cu Debby Ryan ia cu asalt RomaniaIn filmul Radio Rebel, Ryan interpreteaza rolul Tarei Adams, o adolescenta atat de timida incat nu poate nici macar sa vorbeasca in fata colegilor – mai ales daca indragitul rocker Gavin este prezent. Cel mai intens moment pentru Tara are loc la ora de teatru, atunci cand nimereste in echipa cu Gavin si partenera lui la bal, regina rautacioasa a liceului, Stacy. Cu toata timiditatea ei, Tara ia acasa rolul de  DJ al unui podcast muzical numit Radio Rebel, exprimandu-si pasiunea pentru muzica si increderea de sine. Ea promoveaza totodata ideea de a renunta la gastile din liceu si de a accepta diferentele dintre indivizi. Radio Rebel devine tot mai popular in campus si ajunge astfel sa fie difuzat de un post local de radio, spre disperarea directorului liceului care il considera doar o distragere  pentru elevi. Cu toate ca Gavin are doar cuvinte de lauda pentru misteriosul DJ si gusturile sale muzicale, timida Tara – care aproape este geloasa pe alter-ego-ul sau– abia poate sa termine o fraza in fata lui. Elevii liceului se agita in incercarea de a descoperi cine este misteriosul DJ de la Radio Rebel, iar popularitatea show-ului se extinde asupra intregii zone Seattle. Cele doua lumi ale Tarei incep sa se ciocneasca, iar punctual culminant il reprezinta momentul cand DJ-ul Radio Rebel este nominalizat pentru titlul de vedeta balului. In schimb, Tara blameaza balul, starnind reactii negative in randul fanilor sai. Acum, Tara oscileaza intre doua miscari si mai indraznete: sa organizeze un bal alternativ sau sa dezvaluie cine este in spatele Radio Rebel.

***Radio Rebel are premiera la Disney Channel pe 19 mai 2012, la 9:30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Exista in lume 18 specii de pinguini. Cel mai mare este pinguinul Imparat care are pana la 1,2 m si se scufunda la o adancime de 265 m.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum face o vaca alba?
-??
-Muuu
Dar una neagra?
-Muuu Man!!;)

› vrei mai mult