Filmul Zombi are premiera la Disney Channel sambata, 26 mai

25 mai 2018, 15:13

Disney Channel anunta premiera unui nou film, Zombi, destinat copiilor si adolescentilor, sambata, 26 mai, la 11:30. Productia este definita de muzica pop & hip-hop si coregrafiile senzationale.
 
Zombie
 
Actiunea se petrece într-un loc fictiv, numit Seabrook, o comunitate construita pe anumite sabloane, a carei atmosfera este încarcata cu o conformitate vioaie, la 50 de ani dupa apocalipsa zombi. Astazi, zombii nu mai prezinta nicio amenintare, însa sunt fortati sa locuiasca în Orasul Zombi – o comunitate izolata si aflata într-o stare precara care a fost infuzata cu spiritul lor creativ si unic. Dar, în momentul în care se da anuntul ca li se permite în sfarsit sa se înscrie la Liceul Seabrook, viata lor se va schimba pentru totdeauna.

 

Addison este o adolescenta în primul an de liceu care îsi doreste sa devina majoreta, statutul suprem într-un oras în care imaginea are o mare însemnatate. Atunci cand ea este acceptata în echipa, visul ei se îndeplineste... pana cand îl întalneste pe Zed, un zombi atragator, carismatic hotarat sa joace fotbal pentru Mighty Shrimp, o echipa care are nevoie disperata de o victorie. Addison este asaltata de critici aspre dupa ce se împrieteneste cu un zombi pana cand, spre uimirea întregului oras, Zed începe sa castige meciuri.

Zombie
 
Pe masura ce îi cunoaste mai bine pe Zed si pe prietenii lui zombi, Addison învata ca zombii si majoretele nu sunt atat de diferiti pana la urma si ca Seabrook trebuie sa-si aprecieze toti locuitorii, nu doar pe cei care acumuleaza victorii la palmares. Ea este determinata sa ia atitudine si sa le arate prietenilor si familiei ei ca lucrurile trebuie sa se schimbe. Zed si Addison îsi aduna eforturile pentru a le arata tuturor locuitorilor Seabrook ce pot realiza daca accepta diferentele dintre ei si celebreaza ceea ce îi face sa fie o comunitate.

 

Din distributia filmului fac parte: Meg Donnelly alias Addison; Milo Manheim alias Zed; Trevor Tordjman alias Bucky; Kylee Russell alias Eliza; Carla Jeffery alias Bree; James Godfrey alias Bonzo; si Kingston Foster alias Zoey.

 

Textul si scenariul au fost scrise de David Light si Joseph Raso, care sunt si co-producatori.  Filmul este regizat de Paul Hoen (regizor al mai multor filme marca Disney Channel Original inclusiv "Camp Rock 2" si "Jump In!" pentru care a obtinut un premiu DGA) avandu-i pe Effie Brown (castigatoare a premiului Ghildei producatorilor din America pentru "Real Women Have Curves" si "Stranger Inside") si Paul Hoen ca producatori executivi. Coregrafia este semnata de Christopher Scott ("So You Think You Can Dance," "Teen Beach Movie") si de Jeff Hornaday ("Teen Beach Movie").  Mark Hofeling ("Descendants 2," "High School Musical") are rolul de production designer, iar Rita McGhee ("The New Edition Story," "Empire") este creatoarea de costume.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele de coronavirus vine de la latinescul ''corona'' (coroana sau aura) si de la faptul ca sub microscop arata precum o aura solara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Care este asemanarea dintre o balega si un politai?
-Amandoi stau in mijlocul drumului!

› vrei mai mult