Filmele anului 2018, cele mai tari

29 noiembrie 2017, 18:00

Fii pregatit sa afli care au fost filmele anului 2018! Cele mai mari incasari au revenit filmului "Avengers: Infinity War", dar si "Jurassic World 2: Fallen Kingdom" si-a luat partea sa de incasari fiind pe locul 3 in spatele regretatului Black Panther.  Dar sa incepem in ordinea aparitiilor pe marile ecrane:

 

The Commuter - Liam Neeson


In acest thriller plin de adrenalina Liam Neeson este Michael, un agent de vanzari care, pe drumul zilnic spre casa cu trenul, este abordat de un strain misterios pentru a dezvalui identitatea unui pasager ascuns in acel tren pana ce vor ajunge la ultima statie. Fortat sa solutioneze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, si se va trezi prins fara voie intr-o conspiratie cu miza criminala, atat pentru el, cat si pentru ceilalti pasageri din tren.




Maze Runner 3: The Death Cure


Ultima parte din trilogia Labirintul ne dezvaluie ultimele secrete. Oare va reusi Thomas sa-si salveze prietenii?




Black Panther - Chadwick Boseman

 

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2017. Pe numele sau T'Challa, supereroul s-a nascut in Wakanda, o tara africana ascunsa lumii intregi pentru ca marile corporatii sa nu-i exploateze vibraniumul, un pretios metal descoperit intr-un meteorit. Mostenitor al tronului, T'Challa va trebui sa plece din Wakanda cand tatal sau este ucis. Tanarul isi va folosi inteligenta, agilitatea si viteza iesite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminosi supereroi Marvel din toate timpurile.



 

Annihilation


"Annihilation" - adaptare dupa romanul cu același nume al autorului Jeff VanderMeer. Filmul ne prezinta un biolog ce porneste intr-o misiune amplasata intr-un dezastru natural, pentru a-l cauta pe sotul ei disparut. Ea nu este singura, ci insotita de alte 3 femei. Cele 4 ajung în "Area X", o portiune de pamant din State care a fost tinuta secret in carantina, din cauza activitatilor anormale de aici. Femeile formeazã a 12-a echipa care ajunge aici, trimisa de organizatia misterioasa Southern Reach.

 



Pacific Rim: Uprising


Dupa ce Pamantul a scapat de Kaiju, acei monstri uriasi ce isi faceau aparitia printr-un portal din adancul oceanului Pacific, partea a doua a filmului vine cu noi provocari pe care pilotii trebuie sa le rezolve de la bordul robotilor umanoizi gigantici.




A Wrinkle in Time - Chris Pine


Un film de fantezie cu efecte speciale deosebite ce te trimite in timp si spatiu.

 


Ready Player One - Steven Spielberg


In anul 2045 lumea este cuprinsa de o criza energetica din cauza epuizarii combustibililor fosili iar incalzirea globala face ca problemele sociale sa apara peste tot. Pentru a scapa de declinul cu care se confrunta lumea oamenii se indreapta spre OASIS, un simulator de realitate virtuala. Functioneaza atat ca MMORPG cat si ca o societate virtuala. Acest simulator a fost creat de James Halliday, care, cand a murit, a anuntat printr-un clip video ca a lasat un ou special in OASIS, iar prima persoana care il va gasi va mosteni intreaga avere, inclusiv corporatia. Povestea urmareste aventurile lui Wade Watts, incepand cu aproximativ cinci ani de la anunt, atunci cand descopera una dintre cele trei chei care indica comoara. Un film plin cu efecte speciale si vizuale ce ii va lasa pe cinefilii amatori de filme SF cu gura cascata... credem noi.




Rampage -  Dwayne Johnson


Rampage este un film SF de actiune cu o maimuta gigant. Are la baza seria de jocuri video cu acelasi nume de la Midway.




Avengers: Infinity War -  Robert Downey Jr. Sebastian Stan


Un nou pericol a aparut din umbrele cosmice. El este Thanos, un despot al infamiei intergalactice. Scopul sau este de a aduna toate cele sase pietre ale infinitului. Acestea sunt artefacte cu o putere de neimaginat ce il vor face pe Thanos conducatorul suprem al universului. Razbunatorii sunt pusi in fata unui inamic indistructibil...




Deadpool 2 - Ryan Reynolds


Aventurile supereroului in costum rosu continua, de data aceasta il va avea in film ca partener pe Cable, rol jucat de actorul Josh Brolin, cunoscut din filmul "Gardienii Galaxiei", "The Avengers: Age of Ultron" si "Avengers: Infinity War" unde joaca rolul lui Thanos.

 

 

Jurassic World 2: Fallen Kingdom - Chris Pratt


O eruptie vulcanica ameninta dinozaurii ramasi pe insula Isla Nublar unde creaturile traiesc liber timp de mai multi ani dupa incetarea activitatii parcului Jurassic World. Claire Dearing, fostul manager de parc, a infiintat acum "Grupul de protectie a dinozaurilor", o organizate dedicata protectiei dinozaurilor. Pentru a-si ajuta cauza, Claire l-a recrutat pe Owen Grady, un fost dresor de dinozauri care a lucrat in parc. Ei trebuie sa previna disparitia dinozaurilor ... din nou.

 


Alita: Battle Angel -  James Cameron


Este un film SF ce are la baza o animatie manga.




Tie ce film dn anul 2018 ti-a placut? 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La fel ca alte pasari, pinguinii nu au dinti si nu isi pot mesteca mancarea. In schimb, au niste spini cornosi in gura, orientati spre gat, si ii folosesc pentru a impinge prada pe gatlej in jos.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Frizerul isi taie clientul de vreo doua ori si incearca sa discute cu el:
- Ati mai fost pe la noi ?
- Nu, urechia am pierdut-o in razboi.

› vrei mai mult