Filmele anului 2017, cele mai tari

17 martie 2017, 09:14

Anul 2017 a avut o sumedenie de filme, mare parte din aceste filme au fost SF sau cu supereroi, asa ca putem spune ca 2017 a fost un an al filmelor SF cu supereroi.

Iata care au fost cele mai bune filme din 2017:


Star Wars: The Last Jedi


Rey invata secretelei fortei alaturi de Luke Skywalker.



Jumanji - Dwayne Johnson

 

In noua aventura Jumanji, patru adolescenti ajung intr-un punct de rascruce in momentul in care sunt prinsi in jocul Jumanji: invrajbiti impotriva rinocerilor, a serpilor negrii Mamba, acestia sunt prinsi intr-o serie incredibila de capcane si puzzle-uri in inima junglei. Pentru a supravietui, ei sunt nevoiti sa interpreteze personajele din joc: Spencer devine un explorator curajos, Fridge devine un geniu minuscul, fata - ITBethany devine profesor iar Martha devine o adevarata amazoana. Pentru a castiga jocul si a se putea intoarce in lumea reala, acestia trebuie sa inceapa sa vada lucrurile intr-un mod cu totul diferit.

 



Justice League - Ben Affleck, Jason Momoa, Henry Cavill, Jeremy Irons

Batman aduna cativa supereroi si creaza Liga Dreptatii. Totusi, misiunea lui Batman de a gasi acesti supereroi nu este usoara.



Thor Ragnarok - Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth


Thor, Loki si Hulk sunt gata de inca o aventura. Evenimentele au loc imediat dupa The Avengers: Age of Ultron, cand Thor se recupereaza in urma cumplitei lupte cu robotul hotarat sa distruga umanitatea. Doar ca ceea ce Ultron ameninta sã faca pe Terra iata ca se pregateste pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusa de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a infrunta pericolul ce-i ameninta taramul de bastina.

 

 

Geostorm - Gerard Butler

 

In timp ce un om merge în spatiu ca sa împiedice satelitii ce controleaza clima sa creeze o furtuna de proportii uriase, fratele sau descopera un complot de asasinare a presedintelui.



Blade Runner 2049 - Harrison Ford


Este o continuare a filmului din 1982 "Vanatorul de recompense" (Blade Runner) . Regizorul filmului "Blade Runner 2049" este celebrul Ridley Scott.




Kingsman: The Golden Circle - Halle Berry


Filmul Kingsman: The Golden Circle il aduce in prim plan pe Poppy, un nou personaj negativ, care apare si distruge sediul Kingsman. Acum Eggsy si Merlin sunt fortati sa lucreze impreuna cu agentia americana Statesman pentru a salva lumea.




The Hitman's Bodyguard - Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson


Hitman’s Bodyguard urmareste actiunile unuia dintre cei mai versati agenti de protectie din lume – personajul jucat de Reynolds – care se vede nevoit sa ii stea alaturi unui asasin hotarat sa apara ca martor la Curtea Internationala de Justitie de la Haga. Cei doi au fost in tabere opuse multi ani si nu se prea agreeaza, insa acum sunt nevoiti sa-si uneasca fortele impotriva celor care ar face orice ca asasinul sa nu ajunga sa depuna marturie.




Valerian and the City of a Thousand Planets - Rihanna


Când comandantul sau e rapit de extraterestri ostili, ofiterul intergalactic Valerian, împreuna cu camarada sa, Laureline, trebuie sa-l salveze, dar si sa dezlege misterul planetei distruse din visele lui Valerian.



War for the Planet of the Apes  - Woody Harrelson

 

Conflictul dintre maimute si oameni continua. Cunoscutul actor Woody Harrelson joaca rolul unui colonel necrutator.

 



Spider-Man: Homecoming - Robert Downey, Jr., Michael Keaton, Zendaya, Tom Holland


Ghidat de Iron Man, rol jucat de inegalabilul Robert Downey, Jr., Spider-Man isi descopera forta abilitatilor. Ca in fiecare film cu Spider-Man descoperim ca supereroul are un inamic puternic si lipsit de scrupule, Vulture, rol intepretat de Michael Keaton.

 

 

Transformers: The Last Knight - Mark Wahlberg

Lupta robotilor pentru suprematie continua avandu-l pe Optimus Prime in centrul actiunii! Mark Wahlberg revine in rolul lui Cage Yeader, un inventator cu numeroase probleme. Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartã. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartã responsabilitatea pentru moartea planetei. Gãseste o cale de a o readuce la viatã, însã pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pãmânt.


 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Johnny Depp, Orlando Bloom


Capitanul Jack Sparrow cauta "Tridentul lui Poseidon" pentru a avea controlul total asupra marilor si pentru a-l invinge pe Capitanul Salazar care doreste sa se razbune pe Jack Sparrow.

 

 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Chris Pratt, Vin Diesel, Dave Batista


Noi aventuri in volumul 2 din Gardienii Galaxiei - Oare ce peripetii ii mai asteapta pe Peter Quill, Gamora, Drax, Groot si Rocket?




Alien: Covenant - Michael Fassbender


Continuarea filmului Prometheus. Un film SF regizat de Ridley Scott.



 

The Mummy - Tom Cruise


Dupa mai bine de 18 ani de la primul film din trilogia "The Mummy" franciza renaste avandu-l pe Tom Cruise in rol principal. Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns într-un buncãr, îl poartã în desertul irakian. Pãtrunde astfel într-un loc magic, unde puternice si misterioase forþe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapã cu viatã. Pãtrunzând tot mai adânc în strãvechiul si misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncãr, acesta descoperã un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vietii vesnice) si Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este mânat de forte magice sã deschidã sarcofagul. Însã în momentul în care introduce mâna în interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol în formã de stea. De aici înante, mintea îi este blestematã cu viziuni ale lui Ashurbanipal, Regele Asiriei...

 




Wonder Woman - Gal Gadot, Chris Pine

Diana, o printesa razboinica amazoniana, si-a parasit luxoasa insula tropicala pentru a se învanta în jungla urbana, din otel si geamuri. A invatat sa se lupte de la razboinici greci si a primit daruri incredibile de la zei, iar acum si-a parasit insula paradisiaca pentru a fi un ambasador în civilizatie.




Fast and Furious 8 - Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Jason Statham


Acum cã Dom si Letty sunt în luna de miere, Brian si Mia s-au retras, iar ceilalți membri au fost exonorati, echipa s-a apropiat destul de mult de aparenta unei vieti normale. Dar când o femeie misterioasã (Charlize Theron, n.red.) îl atrage pe Dom în lumea crimei, de care se pare cã nu se poate distanta, el si cei mai apropiati ai lui vor trãi teste cum nu au mai fost vãzute în trecut.



Power Rangers - Bryan Cranston, Elizabeth Banks

Cinci adolescenti dobandesc puteri supranaturale. Oare ce vor face cu aceste superputeri?


Ghost in the Shell - Scarlett Johansson


Ghost in the Shell o are in centru pe Kusanagi, membra al unei echipe de securitate specializate in infractiunile ce tin de inteligenta artificiala. Misiunea ei este aceea de a vana un misterios hacker.




Life - Ryan Reynolds


Pe o statie spatiala un echipaj international descopera o forma de viata ce vine de pe Marte.

 


Beauty and the Beast - Emma Watson


Povestea de dragoste dintre un monstru si o tanara frumoasa vazuta altfel decat in animatia de la Disney.




Monster Trucks - Lucas Till

Cine este personajul principal? Un monstru sau o masina? Ramane sa vedem.



Kong: Skull Island - Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson

Actiunea filmului se petrece pe o insula neexplorata unde o expeditie stiintifica trezeste fortele gigantice ale naturii. Asa ca o simpla misiune de cercetare se transforma intr-un razboi exploziv intre monstru si om. Cunoscut din filmele Thor si Avengers in rol de zeu (Loki), Tom Hiddleston ne arata o latura mai umana in acest film.



Logan - Hugh Jackman, Patrick Stewart

Supereroul Wolverine se intoarce pe marile ecrane alaturi de profesorul Charles Xavier.




King Arthur: Legend of the Sword - Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana

Un film ce te duce cu gandul la cunoscuta serie HBO "Urzeala tronurilor".



John Wick: Chapter 2 - Keanu Reeves


Esti gata de actiune alaturi de personajul John Wick? Oare cu ce ne va impresiona in acest film Keanu Reeves?

 


The Space Between Us

 

Primul om nascut pe Marte ajunge pe Terra pentru prima data si descopera o multime de lucruri frumoase printre care si o fata minunata de care se indragosteste. Numai ca povestea lor de dragoste nu este chiar asa de simpla.

 


Triplu X. Intoarcerea lui Xander Cage - Vin Diesel

Desi anuntat mort în cel de-al doilea film al seriei, s-ar parea ca producatorii au gasit o solutie de a-l readuce în atentie pe Xander Cage (Vin Diesel) în cea de-a treia aventura numita Triplu X: The Return of Xander Cage.



Resident Evil: The Final Chapter - Milla Jovovich

Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirata dupa un joc video - a adunat peste un miliard de dolari pâna în prezent - bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.


Actiunea se petrece imediat dupa avenimentele din Resident Evil: Rasplata. Alice (Milla Jovovich) este unica supravietuitoare a ceea ce trebuia sa fie ultima batalie a umanitatii impotriva celor reintorsi din morti. Acum, ea trebuie sa se intoarca acolo unde a inceput cosmarul - Stupul din Raccoon City, locul unde Corporatia Umbrella isi strange fortele pentru lovitura de gratie impotriva supravietuitorilor apocalipsei.



Underworld: Blood Wars - Kate Beckinsale

Clasica lupta intre vampiri si varcolaci revine pe ecrane, de data aceasta lupta se da cu mai multa incrancenare.

 

Tie ce filme din anul 2017 ti-au placut?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

O Viespe Gigant Asiatica poate ajunge pana la 5 cm.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia ii pune sotului farfuria cu mancare in fata.
El o ia si o arunca pe geam.
Nevasta, vazand asta, ia si ea masa si o arunca pe geam.
- Ce faci nebuno?!
- Pai, am crezut ca vrei sa mananci afara, in gradina!

› vrei mai mult