Filmele cu supereroi din 2019, cele mai tari

9 ianuarie 2019, 09:15

Fanii filmelor cu supereroi au avut in 2019 ce sa vizioneze. Cele mai asteptate filme au fost "Avengers: Endgame", "Captain Marvel" si "Spider-Man: Far From Home". Am selectat cele mai importante filme cu supereroi.

Spider-Man: Far From Home - 5 iulie

Spider-Man va fi departe de casa in acest film, iar Iron Man nu-l va mai ghida precum a facut in "Spider-Man: Homecoming". Mai stim, ca oponentul supereroului va fi Mistery, interpretat de Jake Gyllenhaal.


Avengers: Endgame - 3 mai

Probabil va fi filmul ce va dobori noi recorduri. Razbunatorii isi dau intalnire in batalia finala cu Thanos, dupa ce acesta a reusit sa transforme in cenusa jumatate din fiintele vii ale Universului. Stim ca vom avea parte de niste retrageri glorioase din scena, Chris Evans (Captain America) si (Robert Downey Jr.) fiind pe final de contract.

Mai trebuie sa stiti ca este primul trailer care a ajuns in 24 de ore cel mai vizionat din istorie.


Captain Marvel - 8 martie

Este primul film Marvel cu o supereroina in centrul atentiei. Carol Danvers este o pamanteanca ce preia structura genetica a iubitului ei Captain Mar-vell in urma unui accident.


Dark Phoenix - 7 iunie

Jean Gray incepe sa dezvolte puteri incredibile, dar aceste puteri incredibile vin la pachet si cu o parte intunecata. X-Men va trebui sa decida daca pentru viata unui membru al echipei merita facut un sacrificiu cu urmari ireparabile.


Shazam! - 5 aprilie

Exista un supererou in fiecare dintre noi, trebuie doar un pic de magie pentru a-l face sa iasa la suprafata: acesta este sloganul filmului "Shazam!", o super-productie marca DC.

Pentru Billy Batson (jucat de Asher Angel) e suficient sa strige SHAZAM! pentru a deveni un personaj cu puteri nebanuite. Acest orfan de 14 ani are sansa de a se transforma in supereroul adult Shazam (Zachary Levi) cu ajutorul unui batran magician.

In ciuda aspectului fizic impresionant, Shazam are totusi inima unui copil si face cu versiunea sa adulta ceea ce ar fi facut orice adolescent cu superputeri - se distreaza!

"Poate zbura? Poate vedea prin obiecte? Poate emite proiectile electrice prin maini? Poate scapa de testele plictisitoare de la scoala?" Shazam este hotarat sa testeze limitele puterilor sale cu bucuria nesabuita a unui copil. Insa trebuie sa invete sa stapaneasca aceste puteri, caci va avea de-a face cu fortele Raului, controlate de dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).


Hellboy - 12 aprilie

In acest trailer al noului "Hellboy", fanii il regasesc pe demonul cu super-puteri infruntand-o pe Regina Sangelui, Nimue (Milla Jovovich), o vrajitoare straveche insetata de razbunare. Prins in ciocnirea dintre supranatural si uman, Hellboy are misiunea de a o opri pe Nimue fara a declansa sfarsitul lumii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

2/3 din creierul unui rechin este dedicat simtului, in special cel al mirosului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Felicitare de Craciun 2023:

Fie ca lumina sarbatorilor de iarna sa nu depaseasca 255 de
kwh.

› vrei mai mult