Fetitele Powerpuff se intorc in Townsville si sunt din nou gata sa salveze lumea intr-un episod special nou-nout!

15 ianuarie 2014, 11:39

Alaturi de vocile originale ale serialului – Catherine Cavadini, Tara Strong, E.G. Daily, Roger L. Jackson, Tom Kane si Tom Kenny – din distributie face parte si legendarul membru al trupei Beatles, Ringo Starr.

Episodul special va fi lansat la Cartoon Network in Romania in luna august.

 „Ceva dulce, ceva acrisor si ceva fermecator, la care a fost adaugat din greseala inca un element: Elementul X” sunt ingredientele din care au fost create Blossom, Bubbles si Buttercup, faimoasele fetite Powerpuff. Serialul, creat de Craig McCracken si premiat la Emmy®, aniverseaza 15 ani de la aparitie prin lansarea unui episod nou. Cele trei eroine trebuie sa salveze acum nu doar orasul Townsville, ci intreaga lume – si asta inainte de ora lor de culcare! Episodul special „Dance Pantsed” (Dans cu pantalonii in vine) va avea premiera in Romania in luna august a acestui an.
Fetitele Powerpuff se intorc in Townsville si sunt din nou gata sa salveze lumea intr-un episod special nou-nout!Vocile sunt interpretate de actorii care au colaborat si la serialul original: Catherine Cavadini – Blossom, Tara Strong – Bubbles, E.G. Daily – Buttercup, Roger L. Jackson – Mojo Jojo, Tom Kane – Profesorul Utonium si Tom Kenny – Primarul, iar invitat special este Ringo Starr, in rolul lui Fibonacci Sequins, extravagantul matematician din Townsville. Mai mult, Ringo Starr va interpreta si un cantec original, „I Wish I Was A Powerpuff Girl” (As vrea sa fiu o fetita Powerpuff).

    In noul episod, Mojo Jojo rapeste un matematician, o cantareata de opera si un bursuc pentru a fura Elementul X si pentru a pune stapanire pe Townsville. Dar cand fetitele Powerpuff ii dejoaca planurile, Mojo Jojo inventeaza un joc video pentru a le controla mintea si a-si indeplini scopul malefic. Profesorul Utonium trebuie sa le vina in ajutor, dar va fi nevoit sa-si retraiasca trecutul de dansator pentru a le salva pe fetitele Powerpuff.

„Dance Pantsed” este produs de Studiourile Cartoon Network in colaborare cu Passion Pictures din Marea Britanie. Art director este Kevin Dart, iar regia e semnata de Dave Smith.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rucsacul NU se tine pe spate atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun (tramvai, autobuz, troleibuz, metrou, etc)!

› vrei mai mult

Bancul zilei

Niste babe, la coada la moaste:
- Decat sa stam la coada asta, mai bine ne pupam intre noi si plecam acasa!

› vrei mai mult