"Fetitele Powerpuff" sarbatoresc 20 de ani de cand salveaza lumea inainte de ora de culcare

23 ianuarie 2018, 15:05

Cartoon Network a anuntat astazi ca serialul “Fetitele Powerpuff” sarbatoreste cea de-a 20-a aniversare. Animatia s-a transformat rapid intr-o emblema “girl power”, devenind o sursa de inspiratie pentru generatiile de fete si femei tinere inca din momentul lansarii, in noiembrie 1998. Celebrarea va incepe in luna februarie cu lansarea globala a unor noi episoade, dar si cu evenimente si produse planificate pentru 2019. Cea de a patra sora, Bliss, se va intoarce si ea pe micile ecrane pe parcursul intregului an.

 Fetitele Powerpuff


Din momentul in care au inceput sa salveze lumea inainte de culcare, cele trei surori, Blossom, Bubbles si Buttercup, au devenit mai mult decat simple personaje intr-un serial pentru copii, ele s-au transformat rapid intr-un fenomen global, purtand cu ele un mesaj de imputernicire, mesaj care apare si astazi in noile episoade.

 

Animatia a castigat premiul Gracie in 2017 la categoria "Seriale de familie", fiind recunoscuta drept un program de inalta calitate pentru fete si femei. Serialul a jucat, de asemenea, un rol important in angajamentul general al Cartoon Network pentru educatia STEAM, inspirandu-i pe copii sa invete programarea cu episoade si programe speciale,

 

Cu vanzari de peste 2,5 miliarde de dolari in comertul cu amanuntul generate de la debutul sau si pana acum, “Fetitele Powerpuff” este una dintre cele mai durabile marci Cartoon Network din toate timpurile. De-a lungul anilor, Cartoon Network a colaborat cu un grup de peste 150 de parteneri de licentiere globali, jucarii, imbracaminte, publicatii si divertisment. Printre parteneri se numara: designerul Jeremy Scott si Moschino, intr-o colaborare globala de moda lansata in 2016, Hot Topic, C & A Department Store, Miniso, El Corte Ingles, TVOE, Fyodor Golan, Saucette, Bizuu, Peripera Modificator, impreuna cu Spin Master, McDonalds, Ferrero, Cold Stone Creamery, IMG Worlds, Cartoon Network Amazone, Live Nation, Hachette si multe altele.

 

Powerpuff Girls este produs de studiourile Cartoon Network, Nick Nick Jennings fiind producator executiv si Bob Boyle producator co-executiv. Serialul creat de Craig McCracken a avut premiera in 1998 si a castigat doua premii Emmy.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Starea ta de sanatate nu este tocmai buna si din aceasta cauza, esti cumva nevoit/a sa renunti la ce aveai in plan. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, iti vei reveni rapid si vei face in alta zi ce ti-ai propus sa faci azi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Paianjenul urias - gigantii arahnidelor, sunt paianjenii parosi denumiti stiintific "Mygale", care traiesc in tarile tropicale. Speciile care traiesc in Noua Guinee si in Arhipelagul Sondelor ating lungimea de 8-10 cm. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Leul si boul merg la birt. Dupa un timp leoaica il cheama acasa pe leu.
La care leul suparat ii spune boului pentru ca se amuza pe seama leului:
-Daca ai avea si tu o nevasta ca a mea...
-Stai linistit, si eu am o nevasta, numai ca la mine e vaca!

› vrei mai mult