Ezra se confrunta cu partea intunecata a Fortei in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii - "Forte reunite"!

10 martie 2015, 12:52

Sezonul I din serialul animat Razboiul Stelelor Rebelii revine la Disney Channel, cu noi aventuri palpitante, începand din 14 martie, de la ora 09:10. Episoade noi, în fiecare sambata dimineata, la aceeasi ora, si în reluare de la ora 14:00.
Nava Strigoi si FantomaPana acum, echipajul istet de pe nava Strigoi – cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul descurcaret crescut pe strada, Ezra, musculosul Zeb, razboinica Sabine si vechiul droid Chopper – a reusit sa faca fata confruntarilor cu raufacatorii Imperiului Galactic… In timpul unei misiuni obisnuite, rebelii au furat un vehicul Imperial, Ezra s-a infiltrat în interiorul Imperiului, sub acoperire, pentru a obtine informatii vitale pentru o operatiune importanta, prietenia dintre Hera si Sabine a fost pusa la incercare atunci cand au ramas blocate pe un asteroid plin de pericole.
Ezra se confrunta cu partea intunecata a Fortei in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii - "Forte reunite"!In ultimul episod din prima parte a sezonului intai, echipajul a incercat sa ajute un refugiat sa evadeze de sub stapanirea Imperiului de pe Lothal, chiar de Ziua Imperiului.
Ezra se confrunta cu partea intunecata a Fortei in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii - "Forte reunite"!In noul episod, Inchizitorul reuseste sa ia urma navei Strigoi, iar Kanan si Ezra se desprind cu Fantoma, nava secundara de transport, pentru a-l indeparta pe Inchizitor de Tseebo, dezertorul Imperiului. Maestrul si ucenicul sau reusesc sa ii atraga pe reprezentantii Imperiului la baza abandonata de pe asteroid, unde ii asteapta o multime de creaturi carnivore. Cei doi par insa coplesiti de atacul Inchizitorului, iar Ezra se apropie foarte mult de partea intunecata a Fortei.

Nu pierdeti confruntarea dintre Ezra si Inchizitor in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii, sambata, 14 martie, de la ora 09:10, la Disney Channel.


Trailer:

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Marele Zid Chinezesc are o lungime de 21.196,18 km si 5 m inaltime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

I:CARE E CULMEA NESIMTIRII ??
R:SA SCRII PE COLIVA "LA MULTI ANI"!

› vrei mai mult