Divergent Academy te cheama la Hackathon, in cadrul Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play

2 noiembrie 2017, 17:07

Divergent Academy - ONG-ul creat de T-Me Studios va organiza in cadrul Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play, un Hackathon care se adreseaza exclusiv liceenilor (16-18 ani). Competitia este un adevarat maraton de cod. La final, cea mai buna echipa va pleca acasa cu un bagaj de cunostiinte noi, valoroase, dar si cu un premiu de 1 000 de euro! Elevii de liceu pasionati de tech sunt asteptati in weekend-ul 25-26 noiembrie la Romexpo, Pavilionul C6.


Divergent Hackathon


O adevarata competitie a mintii, a abilitatilor de problem-solving si a perspicacitatii ii asteapta pe tinerii dornici sa participe la experienta unica a maratonului. Participantii la Divergent Hackhaton pot forma echipe de cate doi, trei sau patru membrii. in concurs pot participa maxim sapte echipe, iar perioada de inscriere se va incheia dupa ocuparea locurilor disponibile. Doritorii pot intra in competitie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficiala a Hackathon-ului: https://divergentacademy.ro/hackathons/

 

Participantii vor avea ca task sa creeze un produs minim viabil, o aplicatie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvaluita in ziua de 25 noiembrie, prima zi de competitie. Acestia vor avea la dispozitie 12 ore sa creeze produsul de la 0 sub indrumarea directa a unor membrii T-Me Studios si companiile partenere ale Divergent Academy, care isi vor asuma cu desavarsire rolurile de mentori.


Duminica, 26 noiembrie, va fi ziua cea mare! Timp de 3 ore concurentii vor pune cap la cap prezentarea finala pentru juriu. Dupa-amiaza vor fi dezvaluite produsele create in fata juratilor, a sustinatorilor si a participantilor laTargul de jocuri si jucarii Start 2 Play, pe o scena amplasata in cadrul evenimentului. Echipa castigatoare va pleca acasa cu marele premiu de 1 000 euro!


Programul de vizitare al Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play este zilnic, sambata si duminica, 25 si 26 noiembrie, intre orele 10.00 si 19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea in Pavilionul C6 Romexpo, la pretul de 10 lei.


Despre T-Me Studios

T-Me Studios, fondatoarea Divergent Academy, este o companie internationala cu sediul in Romania care dezvolta aplicatii de mobil. Prezenta pe piata de patru ani, T-Me Studios si-a cladit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 10.000 de aplicatii publicate pana in prezent si zeci de milioane de useri in aplicatiile din portofoliu.

Despre XTRA EXPO

XTRA EXPO are peste 10 ani de experiență in organizarea de expoziții și evenimente naționale și internaționale. XtraExpo a organizat aproximativ 80 de targuri la nivel national, dar și in străinătate și a suținut peste 20 de misiuni economice in țări din intreaga lume.

 

Start 2 Play

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai bogat supererou Marvel este Thor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie:
- Motanul a venit?
- Da!
- Cheama-l, te rog, la telefon...

› vrei mai mult