Distractie maxima, alaturi de Minioni si Boxtroli

25 noiembrie 2015, 15:43

Cum vacanta de iarna se apropie, e vreme sa ne pregatim filmele pe care le vom urmari de sarbatori, alaturi de prieteni sau familie. Doua dintre preferatele noastre sunt animatiile “Minionii” si “Boxtroli”, foarte apreciate in lumea intreaga.

Dragalasi, amuzanti, dar si teribil de nazdravani, celebrii Minioni sunt acum protagonistii unui film doar despre ei, care, desigur, le si poarta numele. Si... - surpriza! - acum sunt gata sa-si faca aparitia pe DVD si BluRay, in 2D si 3D, ca sa va distreze de sarbatorile ce se apropie.

Dar s-o luam cu inceputul... Se zice ca, odata, demult, cand s-a facut lumea, Minionii erau doar niste organisme unicelulare (da, exact ca acelea despre care ati invatat la biologie). Cu timpul, au evoluat in niste creaturi galbene si simpatice, dar le-a ramas la fel de vie pofta de a face pozne. I-au slujit pe cei mai mari ticalosi din istorie, incepand cu Tyrannosaurus rex, Omul Pesterii, un faraon egiptean, pana la Dracula si Napoleon. Cumva insa, au reusit, din greseala, sa-i extermine pe toti, asa ca, ramasi fara lider, s-au izolat in Antarctica. Totusi, viata fara sef nu prea le-a priit, asa ca, cuprinsi de depresie, intr-o buna zi, trei Minioni mai natafleti – Kevin, Stuart si Bob - s-au hotarat sa plece in lumea larga, in cautarea unui nou conducator pe care sa-l slujeasca.

Drumul ii poarta pana in America anilor '60, la o reuniune a super-ticalosilor din toata lumea, unde o intalnesc pe Scarlet Overkill, cea care si-a pus in cap sa-i ia locul Reginei Marii Britanii si sa cucereasca lumea. Si cine oare ar putea s-o ajute in aceasta misiune? Minionii, desigur! De voie, de nevoie, cei trei isi iau sarcina in serios si pornesc la indeplinirea ei, insotiti de Herb, sotul lui Scarlet, un savant nebun. Numai ca situatia se complica ingrijorator, iar eroii galbeni se trezesc nevoiti sa infrunte o provocare mai mare decat ei: salvarea rasei lor de la anihilare! Cum ajung in aceasta situatie, tocmai pana in Londra zilelor noastre, va lasam sa descoperiti urmarindu-le peripetiile de-a fir a par, in animatia “Minionii”.
MinioniLa randul lor, Boxtrolii au sa va prezinte o poveste monstruoasa. Monstruos de draguta, adica. Dar sa facem prezentarile:
Boxtrolii sunt niste monstruleti care traiesc in canalele subterane din Cheesebridge, un orasel  incantator. Gurile rele zic ca ei ar teroriza locuitorii noaptea, furandu-le ce au mai de pret: copiii si branza. De fapt, sunt doar niste monstruleti cam ciudatei, dar foarte blanzi. Ei insisi au in grija un baietel, Eggs (Out), pe care-l cresc inca de cand era bebelus si l-au abandonat parintii. Si ce se mai distreaza impreuna cand scormonesc prin lucrurile aruncate de oameni, alegand ce le face cu ochiul mai abitir, pentru a le repara apoi si modifica dupa bunul plac!

Convinsi ca Boxtrolii sunt niste daunatori periculosi, conducatorii orasului stabilesc sa fie eliminati si ii incredinteaza aceasta misiune lui Archibald Snatcher, un ticalos cu doua fețe. Hotarat sa-si asigure un loc sus-pus printre mai-marii societatii, acesta lanseaza un atac inversunat impotriva bietilor monstruleti, asa ca Boxtrolii sunt in pericol sa fie exterminati! Singura lor scapare este chiar baietelul Eggs, care, impreuna cu noua lui prietena, iese curajos la suprafata, incercand sa creeze, pentru prima data, o punte intre lumea subterana a Boxtrolilor si cea a oamenilor obsedati de branza si de razbunare.
BoxtroliNu-i asa ca se anunta sarbatori amuzante, alaturi de Minioni si Boxtroli? Noi abia asteptam sa le urmarim aventurile pe DVD si BluRay, in 2D si 3D, inclusiv in varianta dublata in limba romana, pentru fratii vostri mai mici :) Vizionare placuta!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu cativa prieteni/prietene. Poate se leaga ceva, o iesire pentru weekend in parc?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Denumirea speciei viespe gigant asiatica a fost schimbata in viespe gigant nordica deoarece denumirea nu transmite informatii unice despre biologia sau comportamentul speciei iar denumirea unei insecte daunatoare ar putea consolida in mod neintentionat sentimentul antiasiatic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

ion ii spune lui gheorghe:
-bha! eu de cand m`am mutat cu un etaj mai sus decat tine in blocul de vis`a`vis, vad tot ce faci tu in casa.
-serios? shi ce`am facut eu aseara?daca zici ca shti!
-ah! pei te`am vazut cu nevasta`ta in pat!
-auzi! lasa minciunile ca eu aseara eram plecat din orash.

› vrei mai mult