Disney Channel lanseaza concertul Violetta

9 septembrie 2014, 16:14

 Disney Channel Romania difuzeaza in luna septembrie Concertul Violetta filmat in Milano si care ii prezinta pe cei 12 membri din distributia Violetta interpretand cele mai cunoscute cantece din sezoanele 1 si 2 ale serialului. Sambata, 13 septembrie, la 11:30, puteti vedea ce se intampla in spatele scenei in timpul turneului precum si emotiile vedetelor inainte de a urca pe scena.
Disney Channel lanseaza concertul ViolettaVioletta a luat cu asalt Europa, inregistrand peste 38 de milioane de telespectatori care au urmarit serialul, clasandu-se pe primul loc in 10 piete inclusiv Franta, Spania, Danemrca, Suedia, Norvegia, Portugalia, Polonia, Ungaria si Romania. Influenta show-ului asupra culturii pop a generat un numar mai mare de cautari pe Youtube decat Lady Gaga si Katy Perry in Spania si Italia.3
Disney Channel lanseaza concertul ViolettaSezonul 3 ce va fi lansat in aceasta toamna la Disney Channel ii prezinta inca o data pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut putin, dar care mai au inca multe de invatat. Seria incepe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfarsit in Europa, iar elevii se intorc la Buenos Aires pentru ultimul an de scoala. Insa succesul din Europa a schimbat visurile si ambitiile lor personale, iar grupul odata unit incepe sa se destrame. Gregorio isi deschide un nou studio care va ajunge sa concureze cu On Beat, convingandu-i si pe alti elevi sa i se alature.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bugs Bunny a fost al doilea personaj de desen animat care care a primit o stea la Hollywood. Primul a fost Mickey Mouse.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum scapa olteanul de muste?
Le suie in pod si le ia scara.

› vrei mai mult