Disney Channel anunta premiera serialului Austin & Ally

24 aprilie 2013, 16:03

Noul serial de comedie plina de muzica va avea premiera sambata, 11 mai, la ora 9:00 pe Disney Channel

- printre talentatii actori din distributie se numara Ross Linch si Laura Marano –

- serialul numarul 1 din intervalul sau orar în SUA, în randul copiilor de 2-11 ani si al adolescentilor de 9-14 ani -

  Contrastele se atrag in noul serial Disney Channel, Austin si Ally, o comedie despre prietenia dintre cei doi membrii ai unei trupe muzicale atipice, a caror viata ia o turnura neasteptata in bine atunci cand unul dintre ei devine peste noapte vedeta. Serialul va avea premiera la Disney Channel sambata, 11 mai, la 9:00.
Austin & Ally Serialul Austin & Ally a atins toate coardele sensibile atunci cand a avut lansarea in Statele Unite ale Americii, in decembrie 2011, iar de atunci a crescut in popularitate, devenind serialul de televiziune numarul 1 din tronsonul sau orar, pentru copiii de 2-11 ani, 6-11 ani si pentru adolescentii cu varste intre 9 si 16 ani. In plus, a devenit serialul prin cablu numarul 1 in randul tuturor telespectatorilor. Plin de muzica si aventuri despre implinirea viselor, serialul aduce in prim plan relatia unica dintre doua firi opuse: petrecaretul Austin, un muzician/cantaret extrovertit si Ally, o compozitoare stralucita, dar timida, alaturi de prietenii lor cei mai buni, Trish si Dez.

Austin si Dez folosesc in secret unul din cantecele scrise de Ally, il inregistreaza, fac un filmulet pe care il posteaza pe Internet, si astfel Austin devine vedeta peste noapte. Trish, cea mai buna prietena al lui Ally, incearca sa o convinga pe aceasta sa le spuna tuturor ca ea a compus cantecul, dar Austin vrea ca Ally sa mai scrie alt hit pentru el. In cele din urma, Austin si Ally isi unesc talentele in incercarea de a face un adevarat tur de forta muzical.
Austin & AllyTanarul Ross Lynch joaca rolul lui Austin, iar actrita Laura Marano (Disparuti fara urma) joaca rolul lui Ally, Raini Rodriguez  (I’m in the band) o interpreteaza pe Trish si Calum Worthy (Bafta Charlie) il intrepreteaza pe Dez.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prioritate pe usa de acces intr-o cladire vor avea cei care ies.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa Bula fugea un politist si pentru ca nu reusea sa-l prinda a inceput sa strige:
-Stai Bula! Stai Bula! Stai!
Bula i-a raspuns:
-Stai tu, ca dupa tine nu fuge nimeni !

› vrei mai mult