Disney Channel Romania lanseaza cel de-al doilea sezon din Jessie, serialul nominalizat la premiile BAFTA

11 martie 2013, 15:37

Urmeaza filmul original Disney Channel, bazat pe indragitul serial Jessie

Disney Channel Romania prezinta in premiera cel de-al doilea sezon al indragitului serial,  Jessie, incepand cu 16 martie 2013, la ora 10:30. Serialul a avut un succes remarcabil, fiind nominalizat recent  la premiile BAFTA (British Academy Children’s Awards), la categoria TV - Votul Copiilor.

Indragitul serial de comedie, ce o are in distributie pe preferata copiilor si adolescentilor, Debby Ryan, reprezinta cea mai de succes lansare Disney Channel, in randurile copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani si este in prezent unul dintre cele mai apreciate seriale Disney.
Disney Channel Romania lanseaza cel de-al doilea sezon din Jessie, serialul nominalizat la premiile BAFTASerialul a cunoscut un succes urias de o parte si de cealalta a Oceanului Atlantic, in timp ce in Statele Unite ale Americii este cel mai urmarit program pentru copiii intre 2 si 11 ani si adolescentii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Adam Bonnett, Senior Vice President la Original Programming Disney Channels Worldwide, a anuntat recent ca urmeaza sa fie lansat si un film original Disney Channel, bazat pe acest serial. Proiectul va fi coordonat de Pamela Eells O’Connell, producatorul executiv si creatorul serialului Jessie, si co-producatorul Adam Lapidus.
Disney Channel Romania lanseaza cel de-al doilea sezon din Jessie, serialul nominalizat la premiile BAFTAReconstruind perfect realitatea, primul episod al celui de-al doilea sezon o prezinta pe Jessie din momentul in care se inscrie la un curs de improvizatie si incepe, astfel, sa-si urmeze visul de a deveni actrita. Cu toate acestea, drumul sau este presarat cu mici obstacole, precum invidia celor din jurul sau, pe care trebuie sa le depaseasca.
Disney Channel Romania lanseaza cel de-al doilea sezon din Jessie, serialul nominalizat la premiile BAFTASerialul descrie povestea unei fete care provine dintr-un mic oras, dar care are visuri mari. Aceasta paseste in aventura vietii sale, atunci cand decide sa lase in urma noptile instelate si linistite de acasa pentru luminile stralucitoare ale marelui oras. Incantata ca este pe cont propriu si hotarata sa nu se lase intimidata de New York, Jessie se angajeaza ca dadaca si se muta in casa cuplului Morgan si Cristina, pentru a avea grija de cei patru copii ai lor: Emma, Ravi, Luke si Zuri. Noul sezon prezinta familia Ross in situatii si mai amuzante decat pana acum, pe care Jessie incearca sa le tina sub control, ca de obicei.

Alaturi de Debbie Ryan, din distributie mai fac parte o serie de actori talentati, precum actorul nominalizat la Premiile Tony Kevin Chamberlin, in rolul lui Betram, Peyton List (27 Dresses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules), in rolul Emmei; Karan Brar (Diary of a Wimpy Kid, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules), in rolul lui Ravi; Cameron Boyce (Grown Ups), in rolul lui Luke si Skai Jackson (Royal Pains), in rolul lui Zuri.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un om face intr-un an aproximativ 2,5 milioane de pasi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Frizerul isi taie clientul de vreo doua ori si incearca sa discute cu el:
- Ati mai fost pe la noi ?
- Nu, urechia am pierdut-o in razboi.

› vrei mai mult