Debby Ryan - Radio Star!

14 iunie 2012, 13:54

Debby Ryan joaca in cel mai nou film Disney Channel, Radio Rebel. Actiunea se desfasoara intr-un liceu din Seattle si urmareste povestea unei adolescente timide care devine un DJ secret de mare succes. Iata ce ne povesteste vedeta filmului despre pasiunile sale.
Debby RyanCe isi place sa faci la finalul zilei sau in timpul liber?
Imi place sa ascult muzica si citesc mult. Am citit niste carti senzationale in acest an. Sunt un mare fan al Jocurilor Foamei si am fost tare entuziasmata sa merg la sa vad filmul. Serios, daca nu ai citit inca Jocurile Foamei, trebuie sa mergi sa ti le cumperi!

Care este cartea ta preferata din toata lumea?
E o intrebare dificila. Sunt o multime de carti superbe, dar cred ca autorul meu preferat din toate timpurile este CS Lewis. A scris Cronocile din Narnia, un super roman dar si multe alte carti. Imi place de asemenea si romanul lui realist The Weight Of Glory, cat romanul sci-fi, The Screwtape Letters.
Debby RyanCe muzica preferi in acest moment?
Cand vine vorba de muzica, ascult mult rock. Iubesc rockul!

Ce piese ai in playlist?
Am atat de multe in acest moment incat nici nu stiu de unde sa incep … Synthesizers de Butch Walker And The Black Widows este super. Are un super sound. Si mai este un album Let Loose The Horses al celor de la The Rescues pe care l-am tot ascultat recent. I Can’t Hear You cantat de The Dead Weather e de asemenea, foarte tare.
Debby RyanCe alte piese iti plac?
Imi place piesele vechi de la Michael Jackson precum Ain’t No Sunshine, dar si piesele lui Grace Potter si The Nocturnals. Noul lor album este expermential si cool, dar imi plac si inregistrarile lor mai vechi. Este un mix incredibil de rock, opera si rock alternativ.

Pe ce muzica iti place sa dansezi?
Ai ascultat We Are Young de Fun? Acel cantec intotdeauna ma face sa ma ridic de pe scaun. Imi place caci este o piesa foarte emotionanta, care spune o poveste. Consider ca piesele care repeta la nesfarsit acelasi vers nu sunt la fel de bune precum cele care spun o poveste.

**Nu uita sa o urmaresti pe Debby Ryan in serialul Jessie de luni pana vineri de la 19:00 (si in weekend de la 10:00, 13:00, 16:30 si 21:00) si in reluarile filmului RADIO REBEL la DISNEY CHANNEL**

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lui Walt Disney ii era frica de soareci.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care-i culmea fotbalului: Sa deschizi frigiderul si sa strigi:
Gooooooooool

› vrei mai mult