De Martisor, Conil va invita la Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, editia a IV-a

18 februarie 2013, 15:05

Mai sunt doar cateva zile pana la primul eveniment din Bucuresti dedicat Martisorului: TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, Editia a IV-a, organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu magazinul COCOR STORE.

CE, UNDE, CAND?

Sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00 - 14.00, la etajele III si IV ale COCOR STORE din centrul Capitalei.

CINE?

Invitam cu drag pe toti cei care doresc sa intampine primavara si luna martie cu traditionalele martisoare, dar si doresc sa ofere felicitari deosebite, accesorii sau diverse obiecte decorative hand-made.
Acestea sunt realizate de copii din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene, care se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei.
Deoarece este un eveniment cu dublu scop – o parte din fondurile obtinute au o destinatie caritabila catre Centrul de performanta CONIL – vizitatorii targului vor avea astfel ocazia sa plece cu obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar vor si contribui la o cauza nobila.
Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, editia a IV-aTARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI – editia a IV-a inseamna pentru copii: distractie, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru gradinita cu cele mai multe vanzari, incurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, stabilirea de relatii de prietenie.
Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii, parintilor si publicului larg, iar incasarile vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni institutiei participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociatiei CONIL.
Astfel, copiii nu numai ca se vor distra, dar vor avea ocazia sa-si arate generozitatea: donatia catre Asociatia CONIL va sustine o parte din activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.  

Inscrierile se pot face pana la data de 18 februarie, persoana de contact:
Iuliana Berca - Coordonator proiecte Asociatia CONIL
Tel: 0766.08.55.44
Email: office@asociatiaconil.ro
Asociatia CONILVa multumim si va asteptam, echipa CONIL

Imagini sugestive de arhiva cu editia 2012 a Targului, desfasurat de asemenea la COCOR STORE Bucuresti:

youtube.com/watch?v=qmdcImXkNY0&list=HL1359973931&feature=mh_lolz

Organizator: Asociatia CONIL
Partener: COCOR STORE
Parteneri media: Editura MATEIAS, Radio Itsy Bitsy, Radio 3Net    Florian Pittis, Asociatia FAMO, www.romaniapozitiva.ro,
www.gradinitebucuresti.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.scolisigradinite.ro, www.bonesimenajere.ro.

Participanti: Complexul Educational Lauder Reut, Gradinita The Little Artist, Gradinita nr. 160 Soarelui, After School Oxigen Sport, Gradinita Castelul Fermecat, Gradinita Family Kids, Gradinita Cei Trei Muschetari, Centrul Educational Fecioara Maria, Gradinita Lumea Copiilor, Gradinita Zuzzy, Davian Kindergarten, Scoala Gimnaziala Avram Iancu, Ina Kindergarten, Gradinita Rainbow Kids, Gradinita Discover-Me, Gradinita EuroKid, Gradinita Sfantul Andrei, Gradinita Sapte ani, Gradinita ABC Dino, Gradinita Spectrum, Asociatia Invingem Autismul, Scoala Primara CONIL, CONIL Kindergarten si Asociatia Centrul de Performanta Before & After School CONIL.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vulturul are simtul mirosului atat de dezvoltat incat poate mirosi un cadavru de la 40 de km depatare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

bula il intreaba pe fisu:
-bulisor vrei sa auzi un banc?
-da tata
-unul mai lug sau mai scurt?
-mai lung
-baaaaaaaaaaaaanc

› vrei mai mult