De Black Friday ne asteapta mii de produse la preturi reduse

20 noiembrie 2015, 14:43

Pentru toti clopotistii iubitori de cumparaturi am pregatit cinci site-uri de unde isi pot comanda perioada asta jucarii, haine, articole sportive si nu numai, toate beneficiind de oferte speciale. Pentru ca aglomeratia specifica acestor zile a ajuns pana pe taramul Internetului este bine sa fim pregatiti dinainte cu o lista de obiecte pe care ni le dorim, dar si cu conturile gata create pe site-urile preferate. Sugeram ca, atunci cand se va da startul la reduceri, sa avem deja facuti toti pasii, sa ne asiguram ca avem destui banuti pe card si ca tot ce mai ramane este sa finalizam comanda. In caz contrar, riscam sa ramanem fara produsele pe care ni le dorim, si asta la distanta de cateva minute.
De Black Friday ne asteapta mii de produse la preturi reduse1. Edu Class este compania de jucarii cu care am decis sa deschidem lista. Anul acesta, de Black Friday ofera discounturi de pana la 70% la majoritatea produselor pe care le are in portofoliu si care pot fi gasite pe site-ul sau. De acolo ne putem cu usurinta satisface dorintele cu jocuri educative, jocuri creative de matematica, ligvistica, jocuri de logica sau puzzle. Si astea sunt doar cateva dintre produsele care ne asteapta pe educlass.ro.

2. Bioportal.ro este prima platforma de produse naturiste din Romania. Desi acesta este primul an in care iau parte la sarbatoarea reducerilor, anunta discount-uri de pana la 50% la aproape toate cele 15.00. de produse. De la produse alimentare care au grija de sanatatea ta, cum ar fi miere de manuka pana la suplimente alimentare ca vitaminele sau aparate de bucatarie cu care sa iti prepari mancarea raw vegana, Bioportal este o alegere excelenta pentru cei care pun pret pe sanatate.

3. Soferii stiu deja ce inseamna zapada si inghetul pentru masina. Pentru a fi pregatiti de conditiile meteorologice din urmatoarele luni, indiferent de cat de rece va fi iarna, soferilor le recomandam anvelope ieftine la Acvila-Romania.ro pentru a avea grija de cauciucuri in perioada ce urmeaza.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

ENIAC, primul calculator electronic de uz general, creat in 1946, cantarea peste 27 de tone si ocupa o suprafata de aproximativ 167 metri patrati.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion si Gheorghe (unu pe un deal unu pe alt deal):
-Ba Gheo ce i-ai dat la vaca ta cand o fost beteaga?
-Fotoghin, ma!
Dupa o saptamana
-Ba Gheo, ce ai zis ca i-ai dat la vaca ta cand o fost beteaga?
-Fotoghin, ma!
-Ba Gheo, da' vaca me o murit!
-Si a me, ma!

› vrei mai mult