De 1 iunie copilul tau poate deveni ghid de muzeu. Inscrie-l la evenimentul Ghidusii Muzeelor!

23 aprilie 2014, 13:00

In perioada 3 mai - 1 iunie 2014 are loc Ghidusii Muzeelor, un eveniment special dedicat copiilor cu vârste cuprinse intre 8 si 14 ani. Evenimentul se desfasoara in cadrul a patru dintre cele mai frumoase muzee din Bucuresti si le ofera copiilor sansa de a descoperi lumea fascinanta a acestora, nu din perspectiva obisnuita a vizitatorului, ci din cea a ghidului de muzeu.

Ghidusii muzeelor este un eveniment cultural organizat de Garmy Kids Gradinita si Afterschool, in parteneriat cu Muzeul National de Istorie a României, Muzeul National "George Enescu", Muzeul National al Literaturii Române si Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc.
De 1 iunie copilul tau poate deveni ghid de muzeu. Inscrie-l la evenimentul Ghidusii Muzeelor! Intr-o prima etapa, copiii participa la o serie de cursuri interactive, ce vor avea loc intre 3 si 24 mai. Cei mici vor invata secretele meseriei unui ghid de muzeu si cum sa devina la rândul lor indrumatori, in timpul Weekendul Ghidusilor, 31 mai - 1 iunie. Folosindu-si cunostintele deprinse, copiii isi pun ecusoanele de ghidusi si ii asteapta pe vizitatori pentru a-i conduce in lumea muzeelor. Parintii, bunicii, profesorii, prietenii si toti cei interesati sunt asteptati pentru a fi incântati de micii ghidusi care le vor arata, cu bucuria si inocenta copilariei, o alta fata a muzeelor din Bucuresti.

Inscrierea la eveniment se face pe site-ul www.garmykids.ro, intre 1 - 30 aprilie, taxa de participare este de 20 de lei,  toate fondurile strânse vor fi folosite pentru a cumpara cadouri de 1 iunie copiilor dintr-un centru de plasament. Prezenta la cursuri este obligatorie pentru participarea la Weekendul Ghidusilor. Copiii pot alege un singur muzeu pentru care sa devina ghidusi, numarul de locuri disponibile fiind de 12 copii pentru fiecare muzeu in parte.

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.garmykids.ro sau urmarindu-ne pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/GarmyKids.                      
 
Cu sprijinul: The Beards Studio
Muzee partenere: Muzeul National de Istorie a României, Muzeul National ,,George Enescu”, Muzeul National al Literaturii Române si Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc.

Parteneri Media: Draga mea pentru copii, Urbankid.ro, Eva.ro, Clopotel.ro, Avocatnet.ro, Melc-codobelc.ro, Gokid.ro, Prokid.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul jucator care a castigat trei Campionate Mondiale de Fotbal a fost jucatorul brazilian Pele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula se duce la magazin si se intanleste cu cineva pe strada care il intreaba:
-unde te duci Bula?????
-da de unde stii ca ma duc, poate vin!!!!!

› vrei mai mult