Daniel Buzdugan debuteaza in animatie cu The Nut Job 3D: Goana dupa alune

23 ianuarie 2014, 15:44

Aflat la prima sa colaborare in cadrul unui proiect de animatie, Daniel Buzdugan ii da viata veveritei Surly, din 24 ianuarie, pe marile ecrane, odata cu premiera filmului The Nut Job: Goana dupa alune 3D, care va fi distribuit in cinematografe de catre MediaPro Distribution.

„A fost o provocare. E o munca foarte grea. Cei care au senzatia ca e usor sa iti imprumuti vocea unui personaj de animatie, se inseala amarnic. In general, e foarte greu sa convingi un copil. E mult mai usor sa ii intri pe sub piele unui adult. Stiu asta pentru ca eu am terminat actoria. Mi-a placut proiectul si doresc sa imi mai imprumut vocea si altor personajelor animate. Copiii mei sper sa fie mandri de tatal lor si sa le placa ce am facut alaturi de veverita Surly”.
Daniel Buzdugan debuteaza in animatie cu The Nut Job 3D: Goana dupa aluneDincolo de prezentarea „stufoasa”, Surly este o veverita sarcastica si solitara, care n-are incredere in nimeni si nimic. Fara nicio indoiala, fiecare pentru el. De la o varsta frageda, Surly a cautat mereu oportunitati si cai necinstite de a-si materializa schemele. Datorita trecutului sau nefericit, a devenit un singuratic si cu siguranta, un supravietuitor. In ciuda faptului ca minte si inseala, Surly da dovada de o urma de constiinta. E o rozatoare iute ca biciul si agila ca un acrobat, care scandalizeaza intreaga comunitate, incalca regulile si crede ca iubirea e pentru fraieri... asta pana cand s-o cunoasca pe Andie.
Undeva intr-un orasel imaginar numit Oakton City, neastamparata veverita Surly si prietenul sau, sobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte indraznet: sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune pentru a-si asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic si multe alte bunatati atrage o gramada de voluntari. Asa ca cei doi aduna o adevarata banda de animalute, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase si declanseaza atacul!
Daniel Buzdugan debuteaza in animatie cu The Nut Job 3D: Goana dupa alunePentru ca planul lor sa reuseasca, cei doi au nevoie si de o echipa de nadejde, dispusa la orice pentru a obtine prada. Astfel intra in joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducatoarea Andie, ratonul Raccoon si catelusa Precious.
Ce urmeaza este o intreaga aventura, foarte complicata si foarte amuzanta! 
Daniel Buzdugan debuteaza in animatie cu The Nut Job 3D: Goana dupa aluneUn film distribuit de MediaPro Distribution, The Nut Job: Goana dupa alune are premiera pe 24 ianuarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti), Cine Grand (Botosani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzau), Palace (Oradea), Centrul Cultural Calarasi, Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 30 decembrie 1947 Regele Mihai este obligat sa semneze actul de abdicare, momentul la care ia sfarsit regalitatea care durase 66 de ani (1881-1947).

› vrei mai mult

Bancul zilei

M-am dus la supermarket sa-mi fac cumparaturi. Eram la casa sa platesc si am scapat 100 de lei. Femeia din fata mea se apleaca si ii ia. Cand intind mana si dau sa ii multumesc imi zice:
-Ursulet de catifea, era jos acum e a mea, si a plecat.
Persoana care era in spatele meu ramane in soc la fel ca mine. Las cartonul de oua si painea feliata pe banda si ies dupa cucoana. Asa ca o urmaresc pana in parcare. Cand a ajuns la masina, si-a pus sacosa jos pentru a deschide portbagajul. In acest moment eram fericit. Asa ca m-am decis sa-i urmez aceasta regula proasta aplicata de ea cu "Ursulet de catifea, era jos acum e a mea" si i-am luat sacosa cu cumparaturi si am rupt-o la fuga. Eram nervos, dar cu un sentiment de satisfactie.
-4 caserole cu carne de vita;
-2 file de somon;
-o branza cei drept un pic mucegaita;
-lapte;
-oua;
-3 conserve de ton;
-2 sticle de vin rosu;
M-am gandit ca nu trebuie sa fiu suparat, totusi nu este rau pentru 100 de lei.

› vrei mai mult